2021-09-29 16:16
Житомир
Это больше не работа а призвание. Призвание помогать людям у финансовых сложностях. У этой компании очень классные коллеги, коллектив. Руководство которое всегда поддержит и поможет. Работа построена на принципах по которым мы работаем и это ооооченннь крутоооо. Есть развитие и рост в компаниии. Если у тебя есть идеи по работе и спокойно можешь предложить их и их рассмотрят. Вообщем клаасно)))
Нету
2021-09-13 12:42
Винница
Імпонує що у Швидко Гроші є кар'єрний зріст. Класний графік роботи і колектив. Пішла у декрет тому і звільнилась, можна було звичайно не звільнятись але не впевнена що після декрету взагалі на якусь роботу вийду)))) А так взагальному робота не тяжка, комфортні у мови праці і класний колектив)))
немає
2021-09-12 14:23
Ковель
У швидкогроші пропрацювала трошки ьілтше року. Класний колектив і круте керівницьво. Подобався дуже графік роботи, він позмінний, ти або з 8 до 17 працюєш або з 11 до 20. Ну у мене так було. Колеги завжди допоможуть якщо ти в чомусь сумніваєшся або не знаєш.
все добре
2021-09-11 11:22
Специалист по обслуживан, г.
Николаев
Отличная работа, всему научили, обучили, коллектив всегда поддерживает, все помогают друг другу, это очень, радует, что платят высокую и хорошую премию, работой довольна. Рекомендую!
все хорошо
2021-09-01 15:00
специалист по работе с к, г.
Киев
В Швидко гроши работала пару лет , сейчас в декрете, но после него обязательно вернусь. Все официально, есть социальные гарантии, отличный коллектив и сама работа интересная, не монотонная, есть возможность развиваться!
нет уборных в отделениях
2021-08-28 11:57
Руководитель отделения, г.
Киев
Работаю в компании Швидко Гроши довольно таки давно, более 4х лет и мне все нравиться : дружный , молодой коллектив, лояльное начальство и своевременное получение заработной платы. Есть возможность карьерного роста, начиная от руководителя отделения и выше! Поэтому это хорошее начало вашей карьеры!
2021-08-24 13:54
Керівник відділення, г.
Львов
Працюю в компанії Швидко гроші з 2017 року, все супер) зарплата завжди вчасно, жодного разу не було затримок, ще й додаткові премії є) Лояльне ставлення керівництва, хороший колектив.Робота дуже хороша, на якій постійно розвиваєшся
Працювала в різних компаніях.В Швидко гроші найкращі умови праці.
2021-08-16 13:25
Ровно
Доволі непогане місце роботи. Хороший колектив, хороше керівництво і нормальне ставлення. Якщо ти хочеш почати кар'єру у фін установі то злегкістю можна пробувати у Швидко Гроші.
Можна було б мінімізувати переміщення із відділення на відділення, але розумію що так невийде тому що хтось вихідний хтось у відпусці. Тому зауважень немає.
2021-08-14 11:21
Мукачево
Мені цікаво, чому сайт навіть коли натискаєш кнопочку "Додати відгук" там відразу пише Накипіло? Це ж дійсно класна компанія у якій можна працювати в задоволення, [censored] круті гроші і не сидіти на одному місці а розвиватись. Звичайно ті, хто просто прийшов "відсидіти" або ходить "протирає штани" то і незадоволений. На жодній роботі не будуть платить гроші що ти просто прийшов і пішов нічого не зробивши. Тому коротко кажучи Швидко Гроші лідер ринку швидкого кредитування, лідер. І якщо ти хочеш…
Немає.
2021-08-12 15:22
Житомир
Работала в Швидко Гроші чуть больше года. Все отлично, коллектив, работа, руководство. Очень жалею что меня сестра переубедила и забрала за границу. Если б не уехала б, тогда и дальше там развивалась бы. Потому, что там есть каръерный рост и это очень круто. Компания всегда за новые идеи и рост. Все кто думает стоит ли, то мое твердое СТОИТ пробовать.
Нету.