Другие названия: Quest International
Сфера деятельности:  Торговля

Страна: Казахстан
Регионы работы: Астана, Актау, Актобе, Алматы, Атырау, Байконур, Жезказган, Караганда, Кокшетау, Костанай, Кызылорда, Павлодар, Семей, Уральск, Усть-Каменогорск, Шымкент, Экибастуз
Рейтинг компании:

Коллектив
Начальство
Условия работы
Соц. пакет
Перспективы
Просмотры:  85606
Описание деятельности:  Сетевая компания, которая реализует часы, ювелирные украшения, тур.карты, телекоммуникации, предметы для здоровья.

Расскажите своим друзьям:
Отзывы о компании     QuestNet Всего отзывов: 119

2014-01-07 23:13 Руслан Сулейменов, г. Алматы
)))))
Полный бред этот ваш кюнет честно говорю! ! ! Херьня собачая ходите верите что вы разбогатеете НЕТ ты лучше работай честно трудись а не так! ! ! Паймете друзья бред это был бредом и будет бредом! ! !
2013-12-26 18:24 Аноним, г. Астана
мен алданган адамдардын кайгысына ортакпын , , , канша адам тырнактап тапкан енбегин шелектеп тонау куга
озге елди байытканша оз журтына комектес
2013-11-01 17:57 Аноним, г. Астана
тек қана адамдарды алдап, қиналмай ақша табсың.
алдайтын адамдар күннен-күнге азаюда. Бұл деген сөз кредитті төлеуде косяккқа кіру.
2013-09-26 18:43 Гулим, г. Алматы
.....
Бул кюнетке киреин деп 60000откизип коиган едим, соитип журип оиымнан аинып калдым барлыгын тусинип енди болды кирмеимин дедим, шакырган адамга маган акшаны каитарып бер дегем, ол келде ал диди барсам бермеиди киресин калайда деп бул деген адамды куштеп киргизу емей немене...сол акшаны калай алса болады главный агентствалары кай жерде? Баскасына айтарым жолайтын нарсе емес алданып калмандар..
2013-08-03 17:49 Ереке Ереке, г. Семей
«QuestNet» Бундай компаниялар акшаны шетел асырып Бадаландабаттарга(ундіске)жумыс істейді ундістерге құл болганша озімнің елімде миллионер болмай-ақ жұмыс істегенім жаксы бул нагыз секта казактарды алдайтын жігіттер кайтесіндер өтірік ақшаны бір қазақты алдап оған сағат алдыртып сосын сол сагаттың 5% алып сонда ана алданган казак Үшін намыстанбайсындарма? ? ? ? ? ?
2013-07-26 21:25 Всезнающий по Кьюнет ..., г. Актау
вввывы
Кьюнеттен жалпы пирамидадан 5 км кашыктыкта журиндер Казактар отиниш
2013-06-03 18:24 Аноним, г. Алматы
Салам, куестрлар ТС сатамын, арзан багада, срочно отбасы маселесимен. Он колымда 30 адам, ал Сол колымда 1 адам бар. Озим 3 мын bv мен кирдим. 8775-641-11-93
срочно отбасылык маселе
2013-04-20 15:09 Azamat, г. Алматы
Положительных сторон было, таких например шоу устраивали в театрах, поднимали дух и настроение. А также сходили в Капчагай на отдых бесплатно.
Теряешь доверие друзей, на нем можно заработать, но нужно много времени и сил, скажу одним словом-многого не добъетесь, Лучше не входить в эту компанию. Продукция нормально, но биодиски туфта кажется. Мой совет не входите эту компанию и вообще не зинимайтесь сетевым маркетингом.
2013-04-09 11:23 Галымжан Сулейменов, г. Шымкент
БАРЛЫГЫ КЕРЕМЕТ
ЖАКСЫ
2013-04-07 16:50 гуля, г. Астана
Бұл не деген батпан құйрық, айдалада жаткан құйрық, халық алданғанын білмейді, жаным ашиды. Одан да маңдай термен адал жұмыспен тапкан нанның тәтті болатынын білсе ғой жұрт.