2016-01-21 23:59
павел иванюшкин, г.
нет
был избит как клиент во время посещения отделения номер 9
г львове 15 декабря 2015 начальником отделения
у ког били такие случии пишите
2016-01-11 17:45
Назар, г.
Львов
Культурно спілкуються з клієнтом.
Постійно нав"язують непотрібну упаковку. Пакети відсилаю надійно запаковані, але НП придумала вигідні їй правила (які не пояснюються логікою) і змушує працівників впарювати упаковку під будь-яким приводом. Звичайно це збільшує і без того немалу ціну пересилання.
2015-11-16 17:26
zzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzz, г.
Не указаны
Нова пошта в Самборі відділення 1 аферисти злодії і взагалі СУКИ КОНЧЕНІ. Відправив з 1 відділення Самбора ресори які привіз із Польщі. Запаковані були герметично польською службою доставки. Привіз із Перемишля в Самбір на 1 відділення- аферист. Звернувся до представника що хочу відправити ресори знайомому в м Городенку. Сказали добре. Повідомив що вартість ресор 6500 грн. працівник цієї кантори відповів що можна вказувати не більше 300 грн. я перший раз таке робив тому подумав що так має бути. Оформили.…
2014-10-01 01:37
Аноним, г.
Львов
Працювала кілька місяців у відділенні №2, колектив прекрасний, робота подобалася, звичайно що не найкраща, але задоволення приносила.І керівництво і ЗП влаштовували,
робоча субота
2014-08-13 22:19
Юра, г.
Львов
В основній масі колектив доброзичливий.
Можна отримати певний досвід, наприклад, водіння.
Якщо ви впертий, витривалий, може і зможете заробляти певні гроші, які будуть психологічно виглядати непоганими, але більшу їх частину буде з'їдати машина, і чи воно того вартуватиме, судити вам. Я вирішив, що воно того не вартує.
Якщо ви не водій зі значним стажем, або не таксист з 15-річним досвідом, не ведіться на те, що ви будете добре заробляти. Будете працювати без обіду до 20 год, а отримувати будете перші декілька місяців тільки на машину (в кращому випадку).
Візьмуть вас по…
2014-07-02 12:01
Андрій, г.
Львов
Я теж колись працював на НП. У Львові в 7 відділенні в центрі. Нормально працював, тоді не жалівся. Може якби лишився, то зараз би просунувся в компанії, хто його знає... Але звільнився, бо переїхав.
Пам ятаю, що компанія в нас була класна на роботі, якісь виїзди організовували.
робота в суботу
2014-07-01 02:49
Юра, г.
Львов
Мой брат отработал в Новой Почте 3 года. И чтобы я когда-то слышал какие-то жалобы, то я такого не помню. Ну может зарплату хотелось бы чуток побольше, ну это понятно. А так все было нормально там. И условия, и коллектив. У них там и компания такая неплохая подобралась. До сих пор на связи хотя и не работает там уже.
Начальник у него вредный был, помню.
2014-05-31 06:46
Марта, г.
Львов
Дякую Новій Пошті за перше місце роботи. Мені пощастило працювати у доброзичливому колективі. Часом робота була складною, іноді потік клієнтів був без кінця і краю, але завдяки нашій спільній помочі одне одному вдавалося, щоб все було якнайшвидше.
Потім для мене настав час рухатися далі і вже кілька місяців я там не працюю. Але спогади залишились тільки найкращі
Важкий графік
2013-11-02 02:24
(ХХХ), г.
Львов
Класна компанія і стабільна робота.
(ХХХ)
Доброго дня усім! ! !
Я довго вагалась написати цього листа, про нашу Нову пошту. Я (ХХХ) працюю у компанії вже довший час і скажу Вам що робота мені подобається. Не скажу що це найкраща робота про яку б я рекламувала на весь Світ . Але дійсно є багато плюсів на посаді оператора чи іншого працівника нашої філії. Звичайно , що існують багато проблем та неприємних випадків по роботі , але вони розглядаються нашим керівництвом і скажу вам направду - вирішуються. Нам допомагають, нас навчають,…
2013-09-07 02:03
Анна, г.
Львов
Я честно, читаю отзывы о работе компании и недоумеваю... Почему так много негатива? Попасть крайне сложно, так как требования высоки, но люди, на что вы рассчитываете? Если у вас нет задатков к даной должности? Попав на стажировку, меня все устраивало - отношение начальства (мы решали задачи, изучали материал, учились правильно относится к клиентам и т.д), то-есть обучение и стажировка для меня лично проходили с удовольствием. Отношение - отличное, взаимопомощь, взаимопонимание - на высоте!…
Нет