2013-07-03 21:39
Бывший Клиент, г.
Львов
Зашел на сайт НП посмотреть сколько они насчитают за доставку и оказалось что не мало...
ни как не получается 835+236грн. человек не уложится в 12000 и мне надо будет вернуть ему деньги, так получается.
Платник - отримувач. Готівковий розрахунок. - вартість доставки: - 1468.00грн.;
- зворотна доставка - 10930грн.
- вартість зворотньої доставки – 2% від 10930грн., але не менше ніж 4 грн. + вартість зворотньої доставки(розрахувати вартість)
05.06.2013 у нас виникла необхідність скористатися послугами НовойПочти.
Для визначення точної вартості доставки з м. Львів в м. Білопілля, Сумської обл. ми звернулися у відділ продажів м. Львів за номером телефону (067) 545-17-54 (ім'я невідоме оскільки працівник не представився)
Були обрані: Технологія доставки: Двері-Склад, Тип вантажу: піддон, Вага (кг) 485кг., Розмір: 97х52х132 см., Зворотна доставка: 10930 грн. Без послуг пакування так як наш вантаж на піддоні, окантований і обгорнутий…
2013-03-13 23:07
Аноним, г.
нет ничего положытельного!
Самая худшая компания по перевозкам в Украине - Новая почта! Потеряли мою посылку на сумму более 1000 грн, которая к стате говоря застрахованная! Прошел месяц и терпения на их отговорки уже нет. Буду писать заявление в милицию о машенничестве, может поможет! Лудше выберайте Деливери, Интайм или Автолюкс.!
2012-11-23 03:35
Маркіян, г.
Львов
Робота тут дала величезний досвід, як правильно комунікувати з людьми, бути відповідальним за те, що робиш, та працювати у команді
Для себе особливо не бачив. Хіба тільки робота допізна, бо багато вантажів :)
2012-06-16 03:55
Роман Шимчишин, г.
Львов
Єдиний їхній плюс це зворотня доставка коштів. Цікаво чи вона відбувається на законних підставах? Також можу добавити що людина яка відкриє подібну фірму з такими послугами отримає від 50 до 60 % їхніх клієнтів, у зв'язку з їхньою некомпетентністю і безвідповідальним ставленням до своїх клієнтів.
Компанія Нова Пошта - це лідер експрес розводу на гроші простих людей. Я Вам з впевненістю можу сказати що вони можуть Ваш вантаж видати будь якій посторонній особі. Керівник по роботі з претензіями Челак М.В. абсолютно неадекватна людина, говорить одне, робить друге. Моя Вам порада (на всяк випадок, а якщо Ви через них робите віправки, то цей випадок обов'язково буде), ніколи не слухайте те що вони Вам кажуть, зразу в суд з заявою.