2019-09-20 09:45
В******р, г.
Киев
влаштували мене в польшу на упакування одягу. робота не складна. фірма відповідальна. поїду за кордон ще
нема негативу
2019-09-17 10:03
Киев
в Лінгвісті швидко вирішили мою проблему. вакансію підібрали таку як я хотіла. працювала опікункою. робота не тяжка. якраз підходить для жінок. проживання в тому будинку де працюєш. поїду за кордон ще.
негативу нема. професійна компанія
2019-09-11 10:28
Діма, г.
Киев
в лінгвісті мені швидко підібрали роботу. працював на складі у сосновці. умови роботи і проживання бхороші. усе як і обіцяли. дякую
2019-09-06 09:51
Т**я, г.
Киев
в лінгвісті швидко й оперативно вирішили мою проблему. я шукала давно роботу за кордоном, але не знала, якій компанії довіритися. з лінгвістою мені повезло. знайшли мені роботу, все добре. дякую
негативу немає
2019-08-30 09:48
Киев
очень доволен своим выбором. лингвиста оправдала все мои надежды. я работала на курином заводе. все ок. проживания, работа, все хорошо. спасибо лингвисте за удачное трудоустройство.
2019-08-26 11:28
В**а, г.
Киев
поїхав із дружиною на роботу в польшу. умови праці були хороші. проживання окремо. працювали в макдональдсі. поїдемо ще.
нема негативу
2019-08-20 14:00
Аноним, г.
Киев
дуже задоволений шо потрапив в лвнгвісту. завдяки їй я заробив приємну суму грошей. все було як і обіцяли. хоча до цього був негативний досвід роботи з подібними фірмами
2019-08-16 17:51
Аноним, г.
Киев
завдяки лінгвісті заробив велику суму грошей. дякую менеджеру Тарасу за допомогу. професійна компанія.
2019-08-14 10:10
Діма, г.
Киев
ДО лінгвісти був негативний досвід співпраці з компаніями що працевлаштовують за кордоном. дуже радий що випадково в інтернеті знайшов лінгвісту. дякую за можливість добре заробити.
2019-08-07 11:38
Винница
Поїхали на роботу на склади в Польшу парою. годин роботи вистачало. проживали в окремій кімнаті. умови проживання нормальні. є все необхідне, де приготувати їсти, попрати. лишилися заоволені з дружиною