Другие названия: Оконная компания "Дисконт балкон" Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д. Сайт: дисконт-балкон.рф Страна: Регион работы: Челябинск, Москва Рейтинг компании:
Описание деятельности:
Компания занимается ремонтом балконов.
Другие названия: dnt-msk.ru Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д. Сайт: dnt-msk.ru Страна: Регион работы: Москва Рейтинг компании:
Другие названия: ФОП БІЛЯВСЬКИЙ ВАЛЕРІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д. Сайт: dobrodim.com.ua Страна: Регион работы: Киев Рейтинг компании:
Описание деятельности:
Ми втілюємо всі наші мрії в реальність за рахунок клієнтів. Ми прораховуємо кожну деталь щоб якомога більше витягти з клієнта грошей. Ще на початку ремонту ви ще не уявляєте з ким зв'язалися.
І не думайте, що ми вам робитимемо ремонт. Ми будемо вдавати, що вміємо робити ремонт.
Ми зробимо все можливе, щоб виманити у вас ваші гроші. Ми будемо вас використовувати і доїти як дійних корів.
Ми зробимо все, що вас заплутати і ще більше залякати. Адже тільки тоді ви виконуватимете те, що нам потрібно. А від вас нам потрібні тільки ваші гроші.