2019-05-14 12:44
Л**а, г.
Киев
От меня и сестры большое спасибо Лингвисте! а именно нашему менеджеру Виктору который нас трудоустроил в Польшу, предложил хорошую вакансию и все время писал нам когда мы были уже за рубежом! Поддержка менеджера очень важна за границей !
2019-05-07 09:57
А*я, г.
Киев
Працювала з Лінгвістой вже давно але обіцяла лишити відгук про компанію. Мій досвід праці через цю фірму був дуже вдалим. Їздила на безплатні склади в Пйотрикув, робити було важко навть дуже але я ж приїхала заробляти! За 5 місяців роботи заробила хорошу суму тому лишилась дуже задоволеною! Я вам раджу їхати від них і не боятись, чемні люди, чемна фірма хороша праця.
2019-04-25 14:28
Станіслав, г.
Киев
Доброго дня, робота тяжка, брудна, але шляху назад вже нема) не кожен зможе тут працювати, великий плюс - це житло, житло чудове.
робити важко
2019-04-17 11:12
Аноним, г.
Киев
Добридень! Довго чекали вакансію на Чехію, весь час заминки були, то документи то ще щось то подача на візу. Зараз вже в Чехії, працюємо. Менеджерам дякуємо за те що дзвонять і переживають як в нас справи
довго чекали документи (2 місяці), поїхали на іншу вакансію (мали на автозавод, працюємо на складах).
2019-04-16 12:35
Аноним, г.
Киев
тут наверное как повезет, были свои плюсы и минусы.
дешевое трудоустройство и хорошие работники
мало вакансий сейчас по био, нужно открывать визу
2019-04-12 10:45
В**я, г.
Киев
Дякую велике компанії за допомогу з роботою! ! ! ! в україні ніяк не могла найти нормальну роботу мала зарплата або не беруть((( звернулась до компанії і вони швидко вибрали вакансії які мені підходять. Ярішила їхати на бесплатну вакансію від фірми тому дякую що порадили гарний варіант роботи! ! ! ! через два тижні буду їхать в польщу! ! ! !
2019-03-18 13:34
Міша, г.
Киев
Якшо вам надоїло сидіти в україні і нічого не робити - то це вас шанс получить нормальну роботу. Я двічі їздив від цієї фірми на різні роботи (останій раз карщиком робив 3 місяці). Беруть дешево і головне шо роблять свою роботу!
2019-03-13 16:20
Надія, г.
Киев
Компанію порадила сусідка яка працювала покоївкою в Чехії пів року. Я теж хотіла спробувати але вибрала варіант праці в Польщі. Поїхали з чоловіком разом на Філіпс. Завжди вистачало годин праці. І житло було безкоштовне. Можете обирати Лінгвісту, виберуть нормальну вакансію
2019-03-06 16:34
н****а, г.
Киев
работал на мебельке беро больше 4-х месяцев. Мне было норм потому что до этого в украине на подобной фабрике работал. жилье так себе, 5 человек в комнате но все есть по этому вопросов нет. на работу ходили пешком, около километра не так и далеко
хотелось больше заработать
2019-02-12 14:59
А*******я, г.
Киев
Я не люблю писать отзывы, и впринципе это не делаю. Но я очень благодарна компании из города Ровно "ЛИНГВИСТА" за подобраный вариант работы в Польше! Уже немогу дождаться когда поеду.СПАСИБО! !
нет