2023-02-23 17:51
шщгуцшк, г.
Львов
Відкрита та дружня атмосфера в компанії допомагає співробітникам працювати в команді та досягати спільних цілей
все добре
2023-02-23 13:35
Р***н, г.
Львов
У компанії Fujikura працює професійна та дружня команда
2023-02-22 15:36
О***п, г.
Львов
У компанії дотримуються високих стандартів якості та безпеки, що робить робоче середовище стабільним та надійним
всім задоволений
2023-02-21 17:08
Марія, г.
Львов
Робота в компанії Fujikura Ukraine може бути цікавою для фахівців з інженерної та технічної сфери
2023-02-21 16:32
О***п, г.
Львов
Затишна атмосфера в офісі, завдяки привітному та дружелюбному колективу
good
2023-02-20 17:25
Н****я, г.
Львов
Fujikura пропонує своїм працівникам конкурентну заробітну плату та соціальні пакети
2023-02-20 10:20
Віктор, г.
Львов
Якщо ви мрієте про роботу в галузі, яка має потенціал для зміни світу, і хочете приєднатися до великої та успішної міжнародної компанії, то робота в компанії Fujikura може стати для вас прекрасним вибором.
нема
2023-02-17 16:27
Юрій, г.
Львов
Компанія Fujikura має хорошу репутацію серед своїх працівників та клієнтів
немає
2023-02-16 13:02
С****н, г.
Львов
Якщо Ви вирішили пройти навчання в компанії Fujikura, то варто зазначити, що це може бути чудова можливість розвиватись у сфері високих технологій та отримати досвід роботи в міжнародному середовищі. Багато компаній, активно інвестують у навчання своїх співробітників, тому можна очікувати якісну підготовку та можливості для професійного зростання.
немає
2023-02-15 16:31
А*я, г.
Львов
Відділ навчання у компанії Fujikura пропонує різноманітні навчальні формати, включаючи тренінги, семінари, вебінари та онлайн-курси. Програми навчання розробляються з урахуванням потреб та інтересів співробітників, що дозволяє кожному з них знайти відповідну програму для саморозвитку.