2020-11-21 14:11
представник торговельний, г.
Ровно
Керівництво завжди прослуховується до потреб і побажань персоналу, присутня система бонусів та заохочень, людське відношення та дружня атмосфера в колективі.
2020-11-21 13:05
продавец консультант, г.
нет
незнаю кто пишет о этой компании но это кошмар задержка до полгода зарплаты потом когда выплата вместо 8000 дали 2000ито по 500 тыкали колектив дерьмо начальство еще хуже я уволился и никому не советую бегите от этой компании
2020-11-21 00:45
Менеджер з персоналу, г.
Ровно
Місце де можна розвиватись , якщо маєш бажання. Є кар'єрний ріст та достойна заробітня плата. Позитивний колектив)
2020-11-20 21:29
Аноним, г.
Ровно
Работа интересная, насыщенная постоянными изменениями, новинками. Мне нравиться, я уже работаю третий год.
2020-11-20 20:43
Продавець-консультант, г.
Ровно
Все подобається. Дружній колектив. Вчасна виплата зарплати. Все відповідає обіцяному. Лояльне керівництво. Роботою повністю задоволений.
Як в будь-якій компанії бувають негаразди, але це все вирішується.
2020-07-12 20:35
стажер, г.
Ровно
працюю другий тиждень но думаю що піду скоро швидше такого дурдома я ще не бачила ніде менеджер по персоналу як підарас бігає по складу і ричить на всіх я його спитала чи можно сьолодні консультувати то як рявкне на мене що пришлось пів дня сидіти в подсобке я тільки не пойму що я должна робити зарплату не платять кажуть що на третій місяць тількив колективі вечно ругань сплетні хто більше заробляє більше двох місяців ніхто не витримує подивлюсь до кінця місяця неоформлять звернусь куда треба що…
2020-05-24 10:17
менеджер, г.
немає
про яку зарплатню тут йдеться взагалі скількі я працюю тількі за лютий отримав 1000 грн і все.с березня не платять.роблять по лозунгу грошей немає но ві тримайтесь.кругом грязь бардак свинарник в комнаті для працівників криси бігають а ми там обідаємо відношення скодске тільки одні штрафи а зарплати нуль.адмін хто би не прийшов на роботу всіх виживає від сили місяць два ніхто не витримує сам молодий .а возомнив себе директором постійно до всіх кричить йому все рівно чи то менеджер чи то консультант…
2020-05-23 18:28
Менеджер з продажу К**я, г.
Ровно
Працюю вже більше року менеджером з продажу. Почати заробляти можна з першого тижня, тому що за кожного нового клієнта можна отримати +500 грн плюс відсоток від продажу. Вже за перші два тижні я заробила більше ніж на попередній роботі за місяць.
Дуже хороший колектив!
Лояльне керівництво, завжди підтримають і допоможуть при будь яких труднощах.
Офіційне працевлаштування. Зручний графік роботи.Також компанія часто влаштовує корпоративи, виїзди на природу.
Зрозуміла мотивація по…
Немає
2020-04-09 12:28
анонім, г.
Ровно
не знаю кому подобається ця робота .проробив лютий .а зараз квітень зарплату я так і не отримала звоню кажуть передзвони пізніше.шла на роботу консультантом а працювала суто уборщицею.ні замовлення не збирала ні людей консультувати нічего адміністратор не давав робити тількі уборку на складі.не йдьть суди брехня зовсім не платять якщо щн раз подзвоню і скажуть немає грошей піду і сообщу що там працюють всі неоформлені нехай зроблять перевірку тому що і оформляти не хочуть і платити також
2020-04-09 08:46
продавець-консультант, г.
Ровно
Робота мені подобається. Ті, хто пишуть негатив, просто не хотіли працювати.
Все справедливо. Є ставка і відсотки, на які треба заробляти, а не чайочки пити.
По Рівному, взагалі, мало де така висока зп.