2020-04-08 22:24
Аноним, г.
Ровно
Робота подобається. Чудовий колектив. Зарплата висока, що влаштовує мене. Якщо потрібно, то керівництво завжди йде на поступки.
2020-02-29 15:02
Консультант, г.
Немає
Що про компанію скажу ужас проробивши тут пару місяців все понятно зарплата з затримкою і ту платять частинами, вираховують постійно за недостачу, менеджер по персоналу бреше каже 7-8, а в ітозі даже 5немає, ціни гуртові дорожче чим на ринку, тікучка кадрів, офіційно не хочуть влаштовувати, як перевірка всіх працівників вигоняють со складає, за тобой слідкують як на зоні, прежде чим прийти в ту компанію добре подумайте , не раджу , два місяця проробив більше не хочу, Адміністратор як влаштовував на…
2020-02-06 06:53
продавець-консультант, г.
Ровно
мені робота в цій компаніі цілком влаштовує.Робота дужа хороша.зарплата висока.своєчасно оплачувана.колектив молодий дружний.веселий.Керівництво завжди йде на поступкі якщо ти виконуєш своєчасно поставлену роботу виплачує преміі.Я роблю з літа мені дуже тут нравиться кожен місяць получаю преміі.Продавати іграшки -це дарувати щастя дітям.а діти наше майбутне.А хто не хоче робити поливає грязью нашу компанію.Якщо ти молодий.єнергійний .бажаєш працювати добро пожалувати в наш молодий дружний колек…
2020-02-02 11:47
продавець-консультант, г.
Ровно
хорошая компания.дружный колектив.своевременая оплата труда.каждый месяц получаю премии.понимающее начальство.приходите в нашу компанию работать
2019-11-17 22:30
Аноним, г.
Ровно
Дружній колектив, нормальна зарплата, і вчасна виплата. Робота подобалась
2019-11-16 14:21
Збиральник, г.
Дружній колектив
Попрацював місяць
Скинув кг 5 ваги
Зарплатні так і не отримав
Всі морозяться
Грибок
Холод
Взагалом якщо хочете пройти курс виживання в екстримальних умовах, далеко їхати не треба.
2019-11-07 15:42
Збиральник, г.
Ровно
Єдиний плюс це те що я на цій роботі схудла на 10 кг за місяць.
Величезний мінус це зарплата, заплатили в 4 рази(! ) менше ніж обіцяли і то через 2 місяці.
Також обіцяють офіційне оформлення з першого дня, але не по факту це не для всіх, тому що через місяць роботи виявилось що я не оформлена, хоча на початку просили принести трудову книжку.
Робота передбачає те що за 12 годин може і не випасти можливості пообідати, або просто на хвилину сісти. До того ж норма це залишатись після роботи ще на 1-2 години, тому що ще є замовлення.
Загалом дуже…
2019-10-31 15:21
Рівне, г.
Відсутні
Оминайте стороною цю гадюшню! ! ! Умови праці ніякі, срач, безлад, хамське відношення, затримки зарплати, обіцяють високу зарплату платять стипендію, якщо Вам нікуди дітися і готові працювати з 08.00-20.00 за хліб, Вам СЮДИ тут постійно шукають рабів
2019-08-14 12:56
Менеджер, г.
Ровно
Класний колектив, вчасна заробітну плата, цікава робота, можливість кар’єрного росту та постійне навчання для індивідуального росту.
Немає
2019-08-07 12:46
менеджер, г.
Ровно
працюю уже не перший рік, все подобається
керівництво завжди йде на поступки і приймає сторону працівників.
якщо справно і вчасно виконувати всі поставлені задачі, то проблем не виникає і зауважень до тебе немає
цікава мотиваційна система- багатоетапна, є куди розвиватися і рухатися
як і в будь які роботі час від часу виникають непорозуміння, але їх без проблем завжди вирішуємо
тому скоріше це не мінус компанії, а звична ситуація