Никнейм: менеджер
(работал(-а) в компании на момент написания отзыва) Дата начала работы:Февраль 2020 Стартовая зарплата$2 Текущая зарплата$3
Количество просмотров:107
Положительные стороны
немає
Отрицательные стороны
про яку зарплатню тут йдеться взагалі скількі я працюю тількі за лютий отримав 1000 грн і все.с березня не платять.роблять по лозунгу грошей немає но ві тримайтесь.кругом грязь бардак свинарник в комнаті для працівників криси бігають а ми там обідаємо відношення скодске тільки одні штрафи а зарплати нуль.адмін хто би не прийшов на роботу всіх виживає від сили місяць два ніхто не витримує сам молодий .а возомнив себе директором постійно до всіх кричить йому все рівно чи то менеджер чи то консультант і до всіх говорить не правиться звільняйтесь.колись була адміном жінка -то був і порядок.і колектив ніхто не хотів уходить і зарплата і преміі постійно.поки буде робити цей адмін то і таке буде на складі так що хто хоче пахвти но за це нічого не получати приходьте і побачити що тут робиться а хороші відгуки про колектив пише сам адмін
Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании
Расскажите своим друзьям:
Комментарии к отзыву отсутствуют
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Розумна іграшка"