2018-05-27 15:41
Ровно
Плюси. Адекватність колективу - колеги милі люди. Молода компанія, що розвивається. Багато нової інформації - саморозвиток, а то ж і мохом можна зарості) В цілому мені подобається!
Поки не організований куточок де можна поїсти (якщо взяв з собою з дому), хоча навпроти знаходиться їдальня, що повністю вирішує це тимчасовий як мене запевнили недолік.
2018-05-23 20:24
О****а, г.
Ровно
Так, нововведень вистачає ... більше все зрозуміліше і прозорішим стало. Якщо чесно, я поміняла багато робіт. Плюс-мінус всюди все однаково, тут навіть краще. Я в компанії відносно недавно. Вже встигла потоваришувати з колективом. Офіс нормальний. Колеги дружні.
2018-05-22 18:46
О***а, г.
Ровно
В компанії працюю вже більше року. За весь час роботи ніяких проблем не виникало. Зарплату платять, колектив дружний і що не менш важливо завжди готовий допомогти. Якщо ти знаєш чого хочеш, то в цій компанії можна дуже добре себе проявити, все залежить тільки від тебе самого. Цілеспрямованим тут завжди раді.
2018-05-20 00:42
Ровно
Хороший колектив, цікаві завдання, перспектива швидкого кар'єрного росту, можливість проявити себе, зручне місце розташування офісу
2018-05-18 23:52
Ровно
Із задоволенням працюю в компанії. Люди тут чудові, як співробітники, представники компанії, так і начальство. По зарплаті нас не ображають, затримки бувають, але рідко. Колектив енергійний, люди всі відкриті, товариські.
«Мінуси» явних немає.
2018-05-17 19:02
М***я, г.
Ровно
Друге моє офіційне місце роботи. У порівнянні з колишньою компанією Grand Toys місце просто відмінне. Все влаштовує. І продукція, і колеги по роботі. Маю велику надію вирости професійно саме в цій компанії. Почитала цю сторінку і зрозуміла що, дуже мало хто пише тут з адекватних людей, Киевлянен Анонім - взагалі мені здається мало що занет ніж зараз насправді живе компанія.
2018-05-15 18:41
Ровно
Прийшла в компанію без досвіду роботи в даній сфері, але завдяки дружньому колективу молодих фахівців і хорошому керівництву, отримала неймовірний багаж знань і досвід. Для співробітників в офісі створені всі комфортні умови для роботи. Відносно заробітної плати — достойна.
2018-05-15 15:06
П******й, г.
Ровно
Компанія може і норм, а керівництво це просто жах. Особливо одна людина це "Ген дир". Щоб так валити свою компанію. Виганяти людей без жодної на то причини, придумувати собі виправдання і потім на зборах це озвучувати. Боже які все таки ми дріб"язкові, що продаємось такому "козлові" за ті обіцяні копійки. Невже в жодного не вистачить хоробрості, козацького духу, дати відсіч цій напасті, що паразитує на нашій землі.
2018-05-14 19:51
О***а, г.
Ровно
Добрий день відвідувачі сайту! Хотіла поділитися своїм досвідом роботи в цій компанії. Він був дуже позитивним. Я отримала там хорошу базу в сфері продажів. Плюсом вважаю високу зарплату, яка повністю компенсувала трудову діяльність і завантаженість. Обідати ходила в їдальню навпроти, дуже зручно. Хороший відділ. Чаї можна було ганяти в будь-який час. Але я пішла, довелося виїхати з чоловіком за кордон.
2018-05-12 23:06
Ровно
Працюю, 5 місяців в компанії. Зарплата за цей час особливо не змінювалася. Все залежить від плану. Ну зарплата гідна. Колектив прийняв дуже добре, приємні люди.