Коллектив | |
Начальство | |
Условия работы | |
Соц. пакет | |
Перспективы |
Яшукала роботу в різних напрямках, але мене ніхто брав, так якмені 50+. В цій компінії япобачила перспективу вийти надостойний дохід і неочікувати жалюгідної пенсії від держави. Непотрібно боятися змінювати своє життя. А в цій компанії цереально.
Дуже шкодую, щомені вже навіть не40.
Вкомпанії змогла побачити що існують і вільні люди, які незалежать від інших, асамостійно творять свій бізнес, свою команду. Япрацюю в Івано-Франківську, тут дружня атмосфера, миподорожуємо, мигарно проводимо час. Хороший дохід -не для лінивих, хто працює-той має.
нема.
Возможность начать срядового сотрудника ивдальнейшем стать руководителем филиала. Очень круто, что много уделяется времени обучению руководству персоналом!
Много информации нужно учить)
Глобальна індустрія, компанія завжди розвивається, йде вногу зчасом! Постійно дарує Дистрибюторам різні мотиваційні програми внемалих Сумах!
Потрібно мати бажання щоб працювати!
Потужна компанія! Карєрне зростання! Подорожі, розвиток, дружній колектив!
Потрібний час!
Япрацюю вданій компанії майже 2 роки, із мінусів поки те, щокожного дня витрачаю 2 години часу, але ценепроблема. Шукала просто тимчасовий додатковий дохід, бобуло щенавчання. Спочатку нічого незрозуміла, почала розбиратися, розібралася. Завдяки цій компанії за1, 5 років побувала вУгорщині - Будапешті, Італії - Венеції, нещодавно повернулася зКитаю, їздила зарахунок компанії.
Як і налюбій роботі, тут треба працювати, шари ніде немає. Менеджери які тиняються поофісу без роботи,…>>
Мінус вчасі, який витрачаю надорогу. Робота для тих хто має бажання розвиватися, потрібні час і терпіння.
Мені настільки подобається проект Тієнс, він реалізовує усі мої цілі, доходи, подорожі, тут є справжні друзі, несумнівайтесь тут все чесно і справедливо !
Небуло.
Мені подобається вкомпанії можливість саморозвитку, тут є можливість заробляти стільки, скільки тихочеш, анепрацювати наставку, яку потім незнаєш куди потратити, бонавсе невистачає, дійсно хороший колектив, і можливість подорожувати.
Найбільшою проблемою для мене, була невпевненість всобі. Тадякую наставнику, задопомогу.
Спочатку познайомилась зпродуктом компанії бомала проблеми поздоровю! Потім познайомилась зсистемою роботи! Зрозуміла щоце бізнес! І почала активно працювати! Вже вийшла надохід від 17 тис грн крім доходу отримала премію на14400 отримала безкоштовну поїздку вМигово і вСаму Компанію.
Потрібно працювати.
В Т я н ь ш и надо трудится и не надо переубеждать, надо искать однодумцев и дело пойдет, а еще для того чтобы что-то кому-то расказывать о т я н ь ш и надо самому что-то з на т ь о компании о работе в ней и о ее продукции!
Есть такое высказывание Кто владеет информацией-тот владеет миром -это основное вкомпании Т Я Н Ь Ш И что-бы получить успех, ахаять исмеятся это удел плебеев.