Никнейм: саша
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Июнь 2014 Стартовая зарплата$80 Дата увольнения:Август 2015
Количество просмотров:89
Полезность отзыва:
4 - 0 = +4 Всего комментариев: 4
Положительные стороны
все погано
Отрицательные стороны
гроші не виплачують навязують кожні 2 місяці одежу-форму за великі суми на базарі житомира дешевше у 2-3 рази юля василівна сука рідкісна дуритькидає на гроші останню вахту гроші взагалі не виплачують мені должні 2400 грн. за 24 дні кидаливо кидаливо кидаливо відпочинок 6 год це жах є інші охрани ідіть туди не ведіться надурять дурять дурять
Шановний Сергій (Олександр), що парирувати? Я ні від кого не ховаю ні свій телефон, ні своє прізвище. Маєте доказову базу, будь-ласка назвіться та звертайтеся, як до мене, так і в інші контролюючі органи. Також не повірю, що Ольга Володимирівна (людина з вищою освітою) пише з помилками та вказує номер телефону, якого в неї вже не має (кадровий). Дякую. Дзвоніть.Пишіть.
да саша ти прав кидаливо я ж набирала людей у житомирі і дурила що умови добрі і зарплату платять це брехня вас дурять наберіть все розповім 0672715563 або0987766976
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Александр Гарант"