Никнейм: Аноним
(был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Дата собеседования:Июль 2008
Количество просмотров:906
Полезность отзыва:
1 - 1 = 0 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
В загальному фірма просто супер.
Отрицательные стороны
Побачив оголошення в газеті, подзвонив:
-- якщо згідні пройти стажування то можете приходити.
Прийшов, обіцяне 1- тижневе стажування розтягнулось на 2, після успішного написання заліку сказали що на даний момент їм техніка не потрібно. Потім дзвонив начальний, пропонував тимчасово монтувати сигналізацію. За 2-3 місяці знову появилось таке саме оголошення.
Таким чесним і неприємним способом формується кадровий запас.
Толік ще щасливий що вчасно зрозумів с ким працював і тепер небуде мати проблем з таким бухгалтерами великими спеціалістами Касіянів, Боднарів. Вони самі нічого невміють, перевірено часом. Корони їм сам Чубак як не здує то вітер поможе. Негарні, непривітні, злопамятні, страшні баби Тернопільського району
Працював там деякий період. Що можу сказати? Директор ТОВ "РЦ Подоляни" Касіян Л. сама остання ПАДАЛЬ, яку я коли-небудь бачив. Корона у неї виросла, вважають себе разом з Лешьою Осипівною самими розумними надлюдьми, ставлення до людини просто як до скотини, можуть в будь-який час заставити написати заяву на звільнення без причини, просто якщо ти не сподобався як людина на тебе будуть психологічно тиснути з тією метою, щоб ти написав заяву на звільнення, хоче, щоб їй у ножки кланялися. Одним словом директор Подолян Касіян Л. та головний бухгалтер Боднар Л. просто СВОЛОЧІ. Люди, моя Вам порада - не йдіть туди працювати!
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Подоляни"