Никнейм: Галина
3 - 1 = +2 Всего комментариев: 4
Положительные стороны
відсутні
Отрицательные стороны
Працювала довго та сумлінно. Звільнили мене за мої політичні погляди. Я не лише не хотіла приймати участь у заходах партії регіонів а й висловлювала свої політичні погляди! Тому вони на роботу і беруть в основному свідків Єгови бо вони поза політикою. Не працюйте на них. Не купуйте їх виробів. Хіба у нас мало виробників з Куликова? Підтримайте їх а не ціих запроданців.
Що за маразм? Зара сиджу у декреті. Працювала на "Баркомі" 3 роки. А два місяці тому пішла в декрет. За час роботи ніразу ні я, ніхто з моїх колег не відчули на собі якогось політичного тиску. Ніколи. В одного з наших працівників машина з прапорем Свободи. І шо? Ніхто нічого не каже, то його право. Тому то повний брєд про якусь політику. За світків підтверджую - є. За політику - ні разу. Дівчата з мого відділу ходили у Львів на Майдан. Володимир Афанасович сам підходив до відділів і казав боротись за Україну без Януковича
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Родинна ковбаска"