Другие названия:моджилерс Сфера деятельности: Услуги: IT: консалтинг, разработка, внедрение, хостинг и пр. Сайт: mogilers.com Эл. почта:info@mogilers.com
Никнейм: Ігор Єрмолаєв
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Май 2008 Стартовая зарплата$800 Текущая зарплата$800 Дата увольнения:Декабрь 2008
Количество просмотров:862
Полезность отзыва:
0 - 1 = -1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
Колектив франківського офісу просто чудовий на відміну від киян
Отрицательные стороны
Під час роботи на компанію неодноразово виникали затримки з виплатою заробітньої плати. В результаті я так і не отримав гроші за 2,5 місяці нісля звільнення. Крім того власник компанії, Підручний Ігор, має схильність до обману замовників. Так наприклад іноземному замовнику було заявлено що на фірму працює 50 чаловік явістів, хоча в реальності був тільки один.
Сподіваюся, справи в тебе ідуть добре, і ти став кращим програмістом ніж був тоді. Як можна було робити пенгу стільки часу і не зробити й половини - це загадка. Інший наш програміст зробив увесь проект сам за 3 місяці - подивився на твій код і переписав з нуля :)
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "mogilers"