Другие названия:Центр оценки собственности "ПАРЕТО" Сфера деятельности: Услуги: Продажа недвижимости, земли Сайт: pareto.kiev.ua Эл. почта:office@pareto.kiev.ua
Страна:Украина
Регионы работы:Киев, Донецк, Ровно, Белая Церковь, Харьков, Винница
Телефоны:0443619979
Рейтинг компании:
Всего отзывов:136 Описание деятельности:
Независимая оценка
Никнейм: О***а
(был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Дата собеседования:2021
Количество просмотров:13
Полезность отзыва:
0 - 1 = -1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
Нещодавно замовляла оцінку в компанії Парето. Інформацію знайшла в Інтернеті. Потрібно була занижена оцінка (але законна), щоб оптимізувати витрати у нотаріуса. Приїхала до них в офіс. Менеджер з офісу сказала, що зроблять будь-яку оцінку, та мінімальна оцінка буде коштувати дорого, але прийме її будь-який нотаріус. З першого погляду все добре, всі привітні, всі усміхаються. Здалося, що серйозна сучасна компанія.
Отрицательные стороны
За оцінку заплатила майже 5 тисяч гривень. Дуже дорого, але зраділа, що все одно вигідно, бо у нотаріуса заплачу значно менше. Роблять дуже довго, чекала майже 5 днів! Прийшла до нотаріуса, віддала оцінку. Вона її почала перевіряти і аж жахнулася! Оцінка їй зовсім не підійшла (хоча обіцяли, що зроблять законну). Не знаю, що там було, я в цьому не спеціаліст. Сходила ще до трьох нотаріусів – реакція така ж сама. Зателефонувала в т.н. компанію парето, попросила вернути хоча б половину сплаченої суми, в результаті чого почула жорстку відмову. Переробляти на нормальну оцінку без доплати повністю відмовились. Так що друзі, рекомендувати в компанії парето нікого та нічого (((.
Прийшлося замовити оцінку у інших оцінювачів. Ось така, друзі, історія (
Дякуємо за Ваш відгук. Нажаль, це відкритий ресурс, тому немає можливості перевірити відгуки на достовірність. Наша компанія ретельно стежить за якістю послуг і робить все можливе, щоб кожен клієнт залишився задоволеним співробітництвом. За весь час роботи ми жодного разу не робили оцінку, яка була б невідповідної якості. Нам дуже шкода, що у Вас склалася неприємна ситуація. Вкажіть, будь ласка, ім'я фахівця, який надавав послуги та контактний номер телефону для прояснення ситуації та її швидкого вирішення на Вашу користь.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Центр Парето"