Центр переводов и легализации «МИСТЕР КРОНОС» — переводческая компания, которая предоставляет высококачественные услуги лингвистов-профессионалов и входит в 10-ку лидеров переводческого рынка Украины.
Никнейм: Н****я дистанційна робота
(работал(-а) в компании на момент написания отзыва) Дата начала работы:2019
Працюю з МК майже рік. Робота налагоджена, процеси прозоро влаштовані у системах, побажання враховуються по мірі можливості! Команда професіоналів! Дуже задоволена менеджерами, з якими найчастіше контактую (Елена - Helen, Анна і Марія): привітні, компетентні та оперативні: за потреби одразу ж опрацьовують мої запити щодо уточнень, надають рекомендації та вносять корективи для покращення роботи. Чітка та злагоджена система комунікації, розподілу, контролю та оплати в межах завдань, робота виконується в спеціальних сервісах та програмах, завдяки чому можна легко уникнути спірних питань щодо замовлення. Віднедавна, окрім перекладу, також редагую та коректую готові тексти, що дає класну можливість збагатити знання новими конструкціями та потренувати знання мови.
Немає
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Мистер Кронос"