Никнейм: Стажер
(был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Дата собеседования:2020
Количество просмотров:124
Положительные стороны
Обіцянки та грандіозні плани!
Отрицательные стороны
Це не РОБОТА, а якийсь ЖАХ. Рада, що зрозуміла це під час стажування. На співбесіді все звучить красиво та далекоглядно... Зручний графік, хороший колектив, можливість кар‘єрного росту, бонуси та премії, і за це ще й платять, та й обіцяють не маленьку суму!
От тільки чарівний пил напущений в очі під час співбесіди розвіюється як тільки виходиш в склад...
Виявляється зарплату отримати не так легко. Постійні штрафи, затримки виплат, і цифри близько не ті про які говорилося..
А якщо ти звільняєшся то забудь, що ти взагалі отримаєш зароблене.
Графік взагалі окрема тема. Ти раб 24/7, і керівництву начхати хворий ти, чи взагалі помер, і не можеш вийти на роботу.
І читаючи відгуки «мега задоволених» працівників, які працюють там роками і заробляють стільки, що хоч вантажне таксі визивай, щоб довезти зп додому.... хочеться сказати одне
місто в нас не велике, і всі одне одного знають, і не потрібно писати те чого в дійсності немає.
Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании
Расскажите своим друзьям:
Комментарии к отзыву отсутствуют
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Розумна іграшка"