Всего отзывов:1254 Описание деятельности:
Продажа средств для похудания, тренажеров, чудо-массажеров, позволяющие увеличить "растительность" на голове...
Никнейм: Аноним
(был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Дата собеседования:Июль 2013
Количество просмотров:108
Полезность отзыва:
1 - 1 = 0 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
нет
Отрицательные стороны
Компанія ЛОХОТРОН..розводять людей на гроші не важаючи на то шо людина дійсно може собі роботи шукати срочно а вона тратить свій ча на " навчання" в компаніі а там розводять як лохів останніх... дорогі Чернівчани не ведіться на це... не тратьте свій дорогоцінний час на тих хто хоче розвести вас а потім шей грошей здерти... не купляйте іх продукцію... це всьо фігня... вони розведуть вас а потім за ваші гроші на Кіпрах тай на Кубах віддихають...нн ведіться не ідіть дпже п співвбесіди до них.. ВУЛ. ГОЛОВНА 119 ПРОВ. КАЗАРМЕННИЙ 7... ІНФО СЕРВІС... Таких як вонитреб за рішотки посадити шоб менше лапшу на вуха людям вішали...
Компанія Тяньши багатьом людям дала можливість покращити стан здоровя. Результати по продукту дуже великі, А хто хоче працювати - той працює і отримує гарний дохід. Є просто люди, які , не розібравшись у чому справа роблять якісь висновки, і ,звичайно, сильно помиляються!!!
Я знайома з компанією більше року і дуже задоволена. В першу чергу, тут панує позитивна атмосфера: щирі відносини, чесність, повага до людей. Хто хоче в цьому переконатися: завітайте в офіс на Головній 119 і отримаєте те, що ви шукаєте (і здоровя і роботу). Дана
Я працюю в Тяньши вже 8 мiсяцiв,якшо ви до кiнця не розiбралисъ в нашiй компанii,то це тiльки ваша вина i якшо вас влаштовуё на когось працювати i тiльки iснувати в нашiй державi-то будьласка!Я вдячна Богу,що найшла Тяньши,томущо працюю сама на себе i всi моi цiлi реализовуються:-)Доречи,тут нiкого не розводять,гроши тут не вимагають и продукт дуже цiнний,ё багато результатiв!
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Корпорация "Тяньши""