Отзыв о компании акцент сервис групп
Добавлен: 10:04 24.11.2019
Сфера деятельности:  Торговля: Канцтовары, товары для офиса
Сайт:  accent-service.com.ua
Эл. почта: info@accent-service.com.ua
Страна: Украина
Регионы работы: Киев
Телефоны: 044-587-75-50

Описание деятельности:  Обеспечение жизнедеятельности офисов

Никнейм: Chief Accountant (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: 2019
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1

Не хочу залишатися байдужою до коментарів стосовно даної компанії, від себе напишу, що робота достойна поваги, колектив молодий, працюють у компанії не першій рік, отримують гарні показники, а відповідно мають гідну з/п, тому є бажання працювати та розвиватися далі. Стосовно з/п, відпусток, лікарняних шановні, якщо не володієте інфо, як це все відслідковується та перевіряється органами, то краще промовчіть. Компанія виплачує у повному обсязі всі свої зобов'язання, як перед державою так і співробітниками.

# Аноним2019-11-28 13:55:53
Уважаемый Аноним, это не грязь, а реалии Вашего предприятия, и правильно Вы заметили,что работать в Вашей компании это неуважение к самому себе, поэтому я и не работаю более. Всего Вам хорошего!
# Аноним2019-11-27 23:28:51
Бивший співробітник, Ви пишите такі страсті, мені шкода Вас. Ви прийшли на роботу, Вас все влаштовувало, працювали, отримували те на що гідні, а як звільнилися то показали себе, які Ви є насправді. Якщо Вас щось не влаштовує зібралися і з Богом. Навіщо писати цей весь бруд, Вам від цього легше? То Ви себе не поважаєте, якщо працювали у такій компанії
# Бывший сотрудник2019-11-24 20:42:59
Вы серьёзно?А то что люди у Вас оформлены неофициально, а то что зп получают в конвертах, а то что работают сотрудники 10часов и более,это тоже КЗоТом предусмотрено? Больничные не оплачиваются.О каком КЗоТе Вы пишите, согласно документа на который Вы ссылаетесь отпуск положен 24 дня,а не так как положено на Вашем предприятии всего 14. Зачем Вы врёте???