Никнейм: Менеджер
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2017 Стартовая зарплата$3000 Текущая зарплата$7000 Дата увольнения:2018
Количество просмотров:109
Полезность отзыва:
1 - 0 = +1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
Уже не має там і з колективу нормальних, остались жополизи
Отрицательные стороны
Саме цікаво, що негативні відгуки знаходились сміливці і підписувались, а навіть якщо і ні, то зрозуміло, чому писали анонімно, ніхто не хоче, щоб потім Дв, чи його криси бігали і говорили, погрожували, або ж бояться, бо понаписували заяви про комерційну таємницю. А от позитивні'відгуки ніхто не підписує, навіть на купленому сайті)) або просто ім'я. Питається, чого ж такі віддані і закохані у фірму працівники бояться собою підписатись? Є тільки 2 людини , які не срали гт і Ковальова, він сам і наташа, навіть їхня галя, надя, які і пишуть тут оці похвальні оди, а також мегакерівний склад чирва, костя, мельничук, швая, опанасюк в своїх родинних кругах і серед знайомих сруть гт як можуть, або ж мовчки опускають голови, коли про гт говорять, вони розуміють всю соль, але поки отримують хоть якісь гроші і поки є боязнь знайти іншу роботу... Вони в голос Не признаються, що це гавнокантора, так шептатись і будуть по'кутках, але і сміливості підписатися не вистачить, бо їх засміють, хіба дв заставить, під придлогом невиплати зп. А стосовно Росії.. тренінги... З гарячки, ранені тварини на останніх вздохах, теж пробують назад встати, ..полетіти.... Діма, по моєму твій літачок долітався, чи ти інвесторів шукати попер вже в Росію? Тут товар і гроші ніхто вже не доє? Всіх вже розвів ?