Никнейм: Аноним
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2017 Дата увольнения:2017
Количество просмотров:198
Положительные стороны
досвід! негативний і дорогий.
Отрицательные стороны
Робота для дурника - невдахи. Для кого це перша робота - буде думати, що попав в серйозну кантору, яка розвивається. По факту - відверта брехня починаючи з кабінету підбору персоналу. Обіцяють офіційне працевлаштування - брехня. Галіма дешева брехня. Хто розумний - побачить це за перших 3 дні роботи. Місто в нас маленьке, в нас не то що правило 7, в нас правило 3 рукостискань працює. І те, що скоро в цій псевдофірмі ніхто не схоче працювати - чиста правда. Там зараз одні студенти і молодь з сіл. Менеджерів реальних - одиниці. Затримка по зарплаті необгрунтована, видумують находу відтермінування чому не платять. Як в нашому місті ще не зацікавились цією гнилою недоструктурою органи я не розумію. Але на їхні масштаби, там вже повинно працювати з ними СБУ, можливо звичайно "співпрацюють", але я сумніваюсь, що в "засновника" вистачило б на це коштів. Мені соромно за таку ракову економічну пухлину, яка паразитує в нашому місті. ЩЕ більше шкода наївних молодих людей, які свято вірять в світле майбутнє разом з цією недофірмою працюючи за копійки і розпустивши вуха слухають кожен ранок 2 години брехні. Поважайте себе, не будьте стадом дурнів. Засновнику бажаю, щоб він відповів за кожне своє слово!
Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании
Расскажите своим друзьям:
Комментарии к отзыву отсутствуют
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Grand Toys"