Сфера деятельности: Услуги: IT: консалтинг, разработка, внедрение, хостинг и пр. Сайт: softgroup.ua Эл. почта:info@soft-group.com
Страна:Украина
Регионы работы:Ровно, Харьков
Телефоны:+38-044-270-5495
Рейтинг компании:
Всего отзывов:6 Описание деятельности:
SoftGroup является одним из ведущих участников украинского рынка IT-услуг, надежным партнером, обеспечивающим успешную реализацию любых, в том числе и самых сложных или масштабных проектов.
Никнейм: Ceргей
(работал(-а) в компании на момент написания отзыва) Дата начала работы:Январь 2016
Количество просмотров:171
Полезность отзыва:
1 - 0 = +1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
Курси - супер! Маса корисної інформації,яка надається поступово та реальними для сприйняття порціями; компетентний викладач, завжди є можливість задати питання і отримати відповідь поза курсами.
В той же час, це курси для справді мотивованих людей, які мають чітку ціль і прагнуть її досягти - і це найбільше подобається! По закінченні курсу я став більш впевнений у собі та своїх знаннях, і готовий до нових досягнень та успіхів.
Я дуже вдячний компанії SoftGroup за отримані знання, а також за можливість проявити себе, адже, як я і обіцяв, - я виявився одним з кращих в групі та був запрошений на роботу.