Другие названия:Украинские интернет технологии Сфера деятельности: Услуги: IT: консалтинг, разработка, внедрение, хостинг и пр. Сайт: ukrbiznes.com Эл. почта:dir@ukrbiznes.com
Страна:Украина
6 - 9 = -3 Всего комментариев: 15
Положительные стороны
---
Отрицательные стороны
Поясню писакам (ті, що строчать з інтервалом в 5 хвилин під різними ніками, а їхні однотипні коментарі зводяться лише до одного - “Сам дурак!..”) чому я пропрацював лише тиждень.
Мене взяли на випробувальній період, при цьому не оформлялись ніякі документи, я навіть не знав яка в мене буде зарплата… Я тиждень їздив на роботу за власний рахунок. Від Цейка ніякої конкретики, лише мутні відмовки мол походи ще з тиждень, а там буде видно. Комусь треба декілька місяців , щоб зрозуміти куди він попав, а мені вистачило тижня.
Не витрачайте свого часу на цю конторку - це звичайний лохотрон!
Ой как интересно начальство общается с комментаторами))))Все вокруг дураки, а Валик самый специалист в рекламе...как хорошо получается...а как же так дело до прокураторы дошло??
Не понимаю, как за неделю "езды" на работу можно так обидеться. Нормальны чел в себе искал бы проблемы. Если понял что не твоё - ушёл и сказал спасибо за то, что дали возможность понять это. Так поступают порядочные и адекватные люди. А если думаешь, что за то что ты ни копейки не принёс дохода компании, тебе должны ещё и проезд оплачивать - иди работать в милицию в ППС (патрульно постовую службу). Там всё оплачивают, даже сапоги кирзовые )))
Валєнтінчику, відкрию тобі страшну таємницю-усілякий труд почесний, навіть ящики кантувати, чи пончиками торгувати. Позорно тільки брехати і кидати, так як ти це робиш і працівників вчиш. Отакі люди викликають зневагу. Занотуй це у свій молєскін.
Валєнтінчику, ти ж добре знаєш, що люди, які втекли з твоєї шарашкиної контори, не пропали, а нормально прилаштувалися. Я зараз організовую свій власний бізнес, і можливо 1-2 друзів перетягну з Укрбізу. Непогані хлопці, а тобі подлянку зробити дуже приємно!!!
Та ні, Валєнтінчику, в цьому немає потреби. І так весь Луцьк знає який ти мутний тіп. Окрім студентів-полішуків ніхто до тебе працювати не йде. Тому можеш перед ними роздувати свої товсті щоки та корчити з себе великого генія реклами. Але недовго, бо через 1-2 місяці студіки розуміють, що вигідніше ящики на Варшавці кантувати, аніж працювати у твоєму лохотроні.
Одинакові сині кольори вищенаписаних коментарів доводять нам, що це написано з однієї ай-пі адреси. Це говорить про бажання керівництва відбілити себе таким чином. Можна припустити, що бажаючих працювати в цій шаразі вже немає, в Луцьку і так усі все знають, от керівництво і воює з коментаторами.
"Я тиждень їздив на роботу за власний рахунок..." - теж мені проблему знайшов! Треба було ходити пішки)))). Цікаво, а ти хотів, щоб тебе запросили на випробувальний термін і видали кишенькові гроші? Сонце, тут не благодійна організація допомоги лінтяюгам, тут треба працювати.
"Комусь треба декілька місяців , щоб зрозуміти куди він попав, а мені вистачило тижня..." - фірмі, мабуть, вистачило ще менше часу, щоб зрозуміти, що такому працівнику як ти - не місце у компанії. Ти, не ображайся. Просто, у Луцьку досить мало компаній, які дають можливість працювати, рости, заробляти нормальну зарплату. І бісить, коли якісь "яскраві особистості", які нічого не зробили для того, щоб показати свій інтелект, а лише демонструють свої показові амбіції та розводять тут демагогії. Хай щастить!
Підтримую!!! У мене теж був тиждень випробувального терміну! Працюю вже 2-й рік, офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка! Де тут лохотрон??? А ти дурак, якщо через 5 років ще й досі собі цим голову париш!
#"студенти, що готові працювати за їду"2013-03-28 11:29:43