Всего отзывов:1254 Описание деятельности:
Продажа средств для похудания, тренажеров, чудо-массажеров, позволяющие увеличить "растительность" на голове...
Никнейм: експерт черновцы
(был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось) Дата собеседования:Март 2013
Количество просмотров:119
Полезность отзыва:
1 - 0 = +1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
---ЧОМУ тяньші НЕ ВКАЗУЄТЕ СВОЄЇ НАЗВИ В ОГОЛОШЕННЯХ ПРО РОБОТУ ????
---ТОМУ ЩО ЦЕ ЛОХОТРОН І ЯКЩО ВИ ДІЗНАЄТЕСЬ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ компонії тянші НЕ ВІД них, ШАНСИ ВІДВІДАТИ СПІВБЕСІДУ БЛИЗЬКІ ДО 0-ля (з власного досвіду)
Отрицательные стороны
В Чернівцях ЦЕ ЧУДО знаходиться за адресами
вул. Провулок Казарменний (навпроти входу в Парк Шевченка)
2Й поверх ОФІС ЦЕНТР
вул 29 березня (ззаду "Рязані") ДІАГНОСТИКА )))
ЛЮДИ - ЦЕ ЛОХОТРОН!!!!!!!!!!!!
ЖОДНИЙ ВАРТУЮЧИЙ РОБОТОДАВЕЦЬ
НЕ БУДЕ БРАТИ ПЛАТУ ЗА НАВЧАННЯ У ЛЮДЕЙ ЯКІ ШУКАЮТЬ РОБОТУ!!!
ЇХНІЙ ХЛІБ ---ЦЕ ТУПІ (АБО НАЇВНІ) СТУДЕНТИ
РЯДИ ЯКИХ ПОПОВНЮЮТЬСЯ КОЖНОГО РОКУ(
ПЕЧАЛЬНО АЛЕ ЦЕ РЕАЛЬНІСТ
ДЛЯ ТЯНЬШІ-------ЗАЛИШАЙТЕ СВОЮ НАЗВУ В ОГОЛОШЕННЯХ
ЩОБ ЛЮДИ ЗНАЛИ З КИМ РОЗМОВЛЯЮТЬ І НЕ ТРАТИЛИ СВІЙ ЧАС НА Х---НЮ
Взагалі я чесно признаюся, я дуже багато часу шукала роботу, там або графік 12-13 годин або зарплата замала, я вже взагалі втратила надію що знайду хорошу роботу з хорошою зарплатою на яку я могла би дозволити собі відпочити десь за кордоном разом зі своєю сім'єю. Коли я прийшла в цю компанію, я зрозуміла що саме тут кожна людина має шанс збудувати свій бізнес, отримувати саме ту зарплату яку вона хоче та повністю оздоровитися. Чесно сказати спочатку були сумніви, але я поспілкувавшись з тими людьми які працюють тут уже давно побачила, що все що вони говорять, це усе вони говорять від чистого серця і не брешуть. Багато хто з них виправив своє здоров'я! Всі завжди кажуть, що у Tiens дуже дорогі препарати, але погодьтеся що навіть у лікарнях ціни на лікування не менші, а навіть набагато більші. Часто люди жаліються що препарати куплені в аптеці незавжди допомагають, а місяці, а той роки проведені у лікарні на лікуванні не допомагають, а тут препарати створені на натуральній основі, які можуть вилікувати людину навіть тоді коли лікарі невзмозі допомогти. Не сумнівайтесь, а приймайте для себе правильне рішення і дійте, якщо ми будем діяти, то здійсняться усі наші найпотаємніші мрії, на здійснення яких ми уже й не надіємося.) Tiens- це Ваш шанс стати багатими та успішними людьми!!!! Не упустіть свій шанс!!!!
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Корпорация "Тяньши""