2014-05-26 23:40
Аноним, г.
Львов
Немає ніяких, без наклепу наговорень та жартів.
Доброго дня, нерешті настав і мій час залишити відгук про цю шарашкіну контору під назвою КОрпорація Мережа.
Перспективи роботи на цій фірмочці немає ніяких, керівник 60тирічного віку, москаль, так москаль оскільки розмовляє з підлеглими на російській мові, деколи переходячи на українську(моментами), обманює та немає слова, але це все розпишу по пунктах:
1)Працював майже рік часу, обіцяли чуть не золоті гори у висновку обман, брехня і всякі схеми щоб обманути власних працівників, причому…
2013-10-18 14:48
Ира, г.
Колектив
Фраза «нам потрібні амбітні, мотивовані співробітники, готові стати єдиною креативною командою в ім'я успіху компанії» в перекладі з офісного на реалії означає «будемо виплачувати мінімалку, а решту - в конверті, з затримкою на півроку, якщо пощастить».
2013-08-01 19:21
Аноним, г.
Немає.
Директор Веселов В.М. дуже хитрий і скупий, з/п не піднімає, зацікавлений у студентах, або працівниках без досвіду роботи, щоб менше платити. Віддає перевагу хлопцям оскільки вони не йдуть в декрет ))))))). Так це правда! . І ще за запізнення більше ніж на 5 хв знімаються гроші. Офіс працює напівлегально! !
2013-04-08 13:15
Роман, г.
Немає!
Приходив на співбесіду, завели в якийсь ужасний офіс, з мойкою і купою грязних тарілок. А потім в мрачну якусь кімнату, Офіс - жуть! ! ! Фу не рекомендую, з/п пропонували мінімалку.
2013-03-29 17:44
Макс, г.
Знайшов нових друзів.
Повністю підтримую раніше написані коментарі.
2013-03-29 14:26
Тарас, г.
Вчасно звільнився
Можу підтвердити шо всі коменти реальна правда!
2013-02-27 01:21
Саша, г.
Львов
Хорший колектив і більше нічого! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Що можна сказати про дану "контору"? А ось що: 1) Офіс ніякий! ! ! ! ! немає парадного входу, всі ходять через чорний хід. При вході зразу потряпляємо у маленьке приміщення, яке зустрічає вішалкою та брудною мийкою, під якою валиться совдепівська тумба. Далі звходимо в кімнату без вікон та витяжки з поганим освітленням та поганою вентиляцією. Зимою холодно і сиро в ній, працювати неможливо. Далі остання невелика кімната в якій тиснеться колектив з 7-8 осіб. 2) Умови праці жахливі з/п не змінюється…
2013-02-27 01:16
Саша, г.
Львов
Хорший колектив і більше нічого! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Що можна сказати про дану "контору"? А ось що: 1) Офіс ніякий! ! ! ! ! немає парадного входу, всі ходять через чорний хід. При вході зразу потряпляємо у маленьке приміщення, яке зустрічає вішалкою та брудною мойкою, під якою валиться совдепівська ткмба. Далі звходимо в кімнату без вікон та витяжки з поганим освітленням та поганою вентиляцією. Зимою холодно і сиро в ній працювати неможливо. Далі остання невелика кімната в якій тиснеться колектив з 7-8 осіб. 2) Умови праці жахливі з/п не змінюється…
2013-02-22 14:51
Андрей, г.
Немає
В тексті вакансії "навчання за рахунок Компанії професійним навичкам;
можливість реалізувати свій потенціал;
гідну оплату працю: ставка + премії;
можливість кар’єрного та професійного росту;
соціальний пакет: щорічна відпустка, офіційне працевлаштування, оплата лікарняних, корпоративний мобільний зв'язок.
Зручний графік роботи (пн.-пт. с 9.00 до 18.00) та розміщення офісу в центральній частині міста." НЕ СМІШІТЬ ЛЮДЕЙ, ВСІ ЦІ СЛОВА БРЕХНЯ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
2013-02-19 14:48
Андрей, г.
Нету
Рассылка спама, а также много звонков от них, очень навязчиво. Офис ужасный,
Сайт необновляетса.
Пожалуй какой директор такие и условия работы.