2016-06-05 17:16
Львов
Хорошая зарплата, удобное расположение, классный коллектив, бесплатное обучение
Много учить текста на процедуры, негде полежать в перерыве
2016-05-25 21:46
Yana, г.
Львов
Приємна атмосфeра в салоні, що сприяє гарному настрою на роботі. Задовільна заробітна плата та зручний графік
Всe було добрe, алe іноді бракувало чоловіків, нe звично працювати з одними жінками
2016-05-19 16:54
Анонім, г.
Львов
Те, що приваблює відразу це висока заробітна плата та чудовий колектив. Відсутні неприємні спецефічні запахи салону краси
Нема окремої кімнати для персоналу, де можна пліткувати та пити каву
2016-05-08 17:40
Viktoria, г.
Львов
Не смотря на то, что обучалась всего 2 недели, узнала много нового о профессиональной косметике.А за проведенные мной процедуры потом выплатили все деньги что обещали. Коллектив доброжелательный. Удобный график работы
Из-за того что никогда в такой сфере не работала сложно было выучить терминологию, из-за чего часто путалась
2016-03-21 23:57
Львов
Графік комфортний, веселий колектив, вчасно виплачували зарплату
В них там є в компанії рейтинги всякі то коли падає рейтинг , тоді звільнили
Надто високі вимоги, як на мене
2016-03-14 23:38
Лена, г.
Львов
Расположение салона практически в центре, оплата включает не только ставку но и проценты, учат всяким премудростям в косметологии, сменане целый день
Не понравился коллектив - работают одни женщины и сразу как пришла на собеседование эти оценивающие взгляды и шепотки
2016-03-14 18:07
Львов
платять ставку з відсотками, робота в центрі міста в елітному торговому центрі у салоні, графік з одного боку зручний, працювати тре пів дня, вчать багато по косметології
не можна працювати завжди в другу зміну, а мені потрібні тільки вечірні зміни
Хто ще ходив туди або зна, хто власники салону? Звідки вони?
2016-03-12 00:41
Марія, г.
Львов
Гарне відношення керівництва, гідна зп, кожного дня прибирають, тому нема спецефічних ароматів косметичного салону
Кожного дня робити одну й ту саму процедуру з одноманітним текстом, нема місця щоб поїсти
2016-03-10 20:13
Дарина, г.
Львов
Достатня заробітна плата, приємний колектив, зручний графік, за період навчання і праці дізнаєшься багато нового в косметології
За запізнення штрафують, а мені далеко їздити і бувають проблеми з транспортом. Потрібно розповідати про процедури клієнткам, а одже знати порядок нанесення і склад продукції, а процедур достатньо багато