2024-09-29 21:54
Киев
Жодних скарг на роботу в IPnet! Тут можна розвиватися як технічний спеціаліст і не тільки. Команда ТОП !
2024-07-13 11:05
Киев
Гарне місце роботи, де можна прокачати свої навички.
Цікаві та нетривіальні завдання...але роботи більш ніж вистачає, особливо зараз, коли колектив поменшав у зв'язку з мобілізацією...
Загалом більше плюсів, ніж мінусів. Начальство ставиться норм і заохочує старання
колектив трішки зменшився через мобілізацію((
2024-05-12 20:20
Р***н, г.
Киев
Получил здесь хороший опыт, зарплата хорошая практически на всех должностях, предлагают выше по рынку.
2024-05-01 23:00
Киев
Действительно дружный коллектив, не просто на словах, а все отделы друг с другом связаны, взаимодействуют, работать комфортно при такой атмосфере и когда ты знаешь, что будете действовать в команде. Для меня это хороший опыт
особых нет)
2024-04-18 21:47
Киев
Працювала оператором, нелегка робота, особливо, якщо ви інтроверт. Для прокачування скіл спілкування, і для отримання непоганої ЗП - можу радити працевлаштуватися сюди. Але, можливо, не всім підійде. Але вибираючи між кількома схожими вакансіями – обрала Айпінет. Умови на порядок кращі
можу радити працевлаштуватися сюди
2024-04-09 14:07
Юлія, г.
Киев
Компанія досить велика, є текучка (невелика), хто планує просто сидіти і нічого не робити - тому не сюда. Всі досить активні, молоді, енергійні! В такому колективі завжди приємно працювати і розвиватися
Приємно працювати в молодому енергійному колективі!
2024-04-08 23:35
О*******р, г.
Киев
Досить відомий провайдер, де можна отримати релевантний досвід на сьогодняшній день. Є круті спеціалісти, які допоможуть вдосконалити свої навички. І на скільки знаю це стосується майже усіх відділів компанії
нічого такого
2024-04-01 22:59
Киев
Вітаю! В Ipnet працював трішки більше року. Зараз займаюсь своєю справою і цілком можу рекомендувати Ipnet для працевлаштування. Колектив і керівництво допомогли з освоєнням багатьох навичок, які допомогатимуть протягом всього життя
Був більш зосереджений на позитивних моментах і на розвитку. Ця компанія може це дати
2024-03-23 00:02
Киев
Удобно добираться, большой и просторный офис с удобствами, руководители не грузят задачами, которые к тебе не относятся, не звонят и не пишут в нерабочее время. Комфортный, современный коллектив, где ценят сотрудников.
поганого нічого сказати не можу
2024-02-18 00:31
Ілля, г.
Киев
Працюю монтажником. В цілому робота як робота. Є деяких опит, можу сказати шо тут покраще ніж і деяких інших провайдерів. Хоч доволі суворі до якості, бо дбають про репутацію.
Про умови роботи нічого поганого сказати не можу - відносяться чесно, ЗП завжди в повному обсязі, чітко кожен місяць