Никнейм: Аноним
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы: Дата увольнения:2012
Количество просмотров:67
Полезность отзыва:
1 - 1 = 0 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
Люблю працювати с плохими работниками!
Отрицательные стороны
Плохой работодатель, набирають на стажировку купу людей, заствляют перерабатывать 2 тижні і прощаються з ними! Коротше кажучи, хто хоче бесплатно поработать - йдіть, може саме вам і пощастить. Замазані по вуха!
колектив хороший, особливо перша команда, погане керівництво, зарплату платять нормально, але є такі люди які і по три місяці зарплату не брали, на даний час найкращим супервайзером є Процик Р. В, важливим плюсом цієї фірми є один з власників Колибаб*юк В. В, який розуміє можливості працівників і знає як правильно настроїти команду на прорив у своїй не легкій справі, він розуміючий начальник, який вирішить любу проблему яка виникає в колективі. Мінусом є довготривалі ранкові збори, недовіра до своїх працівників, велика текучка кадрів.
Багато людей прокляло той день коли ступили на поріг Галтрейд ІФ. Так що люди які мають велике терпіння їдіть на цю фірму, а якщо не маєте то краще шукайте іншу.
Атстой і Стажіровка-прям А.М.Я.,А.А. З таким правописанням дивно як Тебе до практики допустили.. .Ти ж не начальник відділу кадрів,це все,що ти написав паражняк. Любиш працювати с плохими работниками -ТО І ЙДИ ПРАЦЮЙ с плохими работниками ))
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании ""Галтрейд""