Другие названия:ПрАТ Волинська Фондова Компанія Сфера деятельности: Производство и поставка: Сельское хозяйство и рыболовство Сайт: vfc.com.ua Эл. почта:vfk@vfk.lutsk.ua
Дійсно маразматичні дії. Поки компанія була маленькою - була дружна та комфортна.
Коли розрослася - появилося самодурство,підлабузництво та карєризм. Прості роботяги - НІХТО. Якщо дупу не лижеш - допобачення. Можуть підставити. Багато старих працівників було звільнено таким методом. При мені звільнили старого роботягу підставивши та шатажуючи. Страшно було працювати в такій компанії. До маразму доходило - звільняли за те що спілкуєшся з бувшими працівниками і до дупи їм що це твій друг чи однокурсник(ниця). Якщо заробив хороші гроші і не ділишся то тобі їх не виплатять. Тому і текучка кадрів.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Волинська фондова компанія"