Никнейм: очевидець
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2011 Дата увольнения:2012
Количество просмотров:68
Полезность отзыва:
1 - 0 = +1 Всего комментариев: 1
Положительные стороны
Робота як в кожному супермаркеті (викладка товару, консультація покупцям), ніякого відношення до готівки. Мене влаштовувала така робота!!!
Отрицательные стороны
Не коректне відношення до працівників, керівництво не професійне і не адекватне. В магазині повна антисанітарія (протерміновані продукти, хробаки в крупах, пошкоджені упаковки - і це спокійно відправляється на ресторан)
Якщо ви збираєтесь працювати на цьому підприємстві із сумнівною репетацією подумайте ще раз : щийно ви переступите поріг з чорного ходу - втрачаєте всі свої права, гарантовані конституцією ...і перетврюєтеся в звичайного кріпака без сім'ї, потреб, особистих проблем. Тут пан ДИРЕКТОР цар і бог. І ніякого соціаьного пакету, і зарплата в конверті(та не факт що останню отримаєте взагалі!). Ох! Як згадаю - аж моторошно стає!
Будьте обачні!!!
Дуже багато людей відгукуються про пана Гамаля,як безкультурного і не вихованого директора, Давно пора йому задуматися над своім відношенням і ставленням до працівників.Ні одна людина,яка звільнилася з Океану не відізветься про Гамаля хоча б одним гарним словом.Всі називають його просто ХАМОМ.А це ,що він сам себе вважае в магазині ЦАРЕМ і БОГОМ -це його самооцінка.А в усіх знайомих він був і залишиться ХАМОМ і ЗЛОДІЕМ
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "ТОВ "Океан" "