Отзыв о компании Агромарк
Другие названия: Агро ЛВ Лимитед
Сфера деятельности:  Производство и поставка: Сельское хозяйство и рыболовство

Страна: Украина
Регионы работы: Киев, Львов, Одесса

Никнейм: Олеся Гончар (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: 2011
Полезность отзыва: 7 - 1 = +6

Оцінювати весь колектив і корпоративну культуру не маю права, а чутки озвучувати не буду

Лише з однієї співбесіди можу зробити висновок про професіоналізм ОЛЕСІ ГОНЧАР:
1. Через цього "менеджера" витрачено 160 грн. на дорогу. Самі розумієте, дуже шкода. Сподіваюсь, Олеся також колись шукатиме роботу САМА!
2. Кобіта на кілька телефонних дзвоників взагалі не брала трубку, не кажучи про те, щоб САМІЙ передзвонити.

# василь2014-08-08 01:30:07
Будьте реалістами усі вони сраколизи і бояться тільки за себе. кредо (чим біша посада тим менша їх професійність)!!!
# Марк2013-02-08 14:58:49
Тичко Олег сраколиз закладає всіх агрономів і трактористів
# Самчик2012-11-25 15:22:43
Звільнить Олесю з фірми подивітса наяку машину вона накрала гроші і її чоловік купив собі джип вони тіко крадут гроші
# алеся2012-08-22 04:33:04
да мы уже всем колективом просим на коленах чтобы уволили Олесю Гончар, она всем жизни не дает
# гость2012-06-08 19:57:59
Може вам ще потрібно поклонитися і виплатити річну компенсацію за те, що ви високої про себе думки
# Михайович2012-05-31 15:43:11
Та та Олеся Гончар взагалі жах, ну їх ту фірму.
# аноним2012-04-19 18:56:01
так то ж напевно ти такий файний працівник, що з тобою не хочуть навіть розмовляти.
# Василь2012-03-19 23:12:47
І я був на співбесіді з Олесьою Гончар, та вона нічього не розуміє, питати не може, вона так для галочки мене опитала та й відправила. Не сподобався мені тей Агромарк Юкей.