Никнейм: аня вавринюк
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Сентябрь 2009 Стартовая зарплата$500 Текущая зарплата$850 Дата увольнения:Август 2011
Количество просмотров:144
Полезность отзыва:
1 - 2 = -1 Всего комментариев: 3
Положительные стороны
Андрій, а чому би тобі не прийти в клініку і в приватному порядку не познайомитися зі справжніми власниками оставлених тут відгуків? гарантую, мав би потім спокійний сон!
за два роки в клініці василевича я підтверджую справжність оцих осіб: тамара іванівна - це головний бухгалтер клініки, яка там вже працює цілих шість років. тарас михайлович - це юрист та адвокат клініки. наталя станіславівна - прибиральниця клініки. є там ще багато і інших осіб, зі складу медсестер та лікарів. на скільки я це власними очами бачила та своїми вухами чула від згаданих тут співробітників, то вони надзвичайно були задоволені своєю роботою в клініці. їх влаштовувало все: і заробітна плата, і відношення адміністрації клініки, і фантастичний соціальний пакет.
тепер напишу те, що мене стосується.
особисто я була в клініці на дошці пошани. при співбесіді я просила зарплату в 2000 тисячі гривень, а реально отримувала з першого місяця роботи по 500 доларів сша. крім того, в якості винагороди за хорошу роботу, я отримала по першому року роботи 3 (три) тури на оздоровлення (ізраіль, єгипет, саки). по другому року роботи я отримала 4 (чотири) тури на оздоровлення (єгипет, ізраіль, хорватія, закарпаття). і все це оплатила адміністрація клініки. також я отримала гроші на кишенькові витрати: по першому року - 1700 долярів, по другому - 2300 долярів! звільнялася я з клініки через розбудовування власного бізнесу, на що адміністрація клініки віднеслася теж з мозумінням. доктор василевич для мого бізнесу виділив за просто так 10000 гривень. цей добрий жест робився в присутності терапевта олени іванівни, медсестри юлі та ані. я могла би тут писати цілі оди про цю неймовірно райську клініку. але не с
стану, бо написаного мною та моїми співробітниками тут вже хватає для мудрих людей, а для збоченців - доста щоб все це перетворити на бруд та отраву! нічого не пробиш, виродків всюду хватає на землі. алена небесах - цим виродкам не сховатися від божої кари. ця небесна кара буде і на чадах тих, хто не заслужено поливає брудом
найкращих світу цього!
1)"за изобретательность и за добровольные переработки она всегда получала жирные премиальные"
2) +10000 грн "запросто"
А какого рода добровольные переработки были? Анечка, можно вас на пару часиков?
Ага, Василевич, рассказывай дальше сказки. Я на тебя уже много насмотрелся чтобы верить в эти бредни. На будущее: старайся не писать в своих фантазиях, что кто-то получал от тебя зарплату в долларах, а то ведь по законам Украины расчеты в долларах на территории Украины запрещены, не ровен час обэп к тебе нагрянет. Они, конечно же, ничего предъявить тебе не смогут так как ты никогда не платил своим работникам зарплату выше 1000 гривен, но нервы тебе потрепают.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Клиника доктора Василевича"