Другие названия:uaselo Сфера деятельности: Услуги: Еда: кафе, рестораны, fast-food Сайт: uaselo.narod.ru Эл. почта:uaselo@i.ua
Страна:Украина
Регионы работы:Умань, Никополь
Телефоны:0936271903
Рейтинг компании:
Всего отзывов:2 Описание деятельности:
Колись у давні часи на межі Подільської та Київської губерній на межі Поділля та Наддніпрянщини стояла собі корчма! Стояла вона між селом Сичівка та сотенним козацьким містечком Івангород.
Никнейм: Аноним
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2009 Дата увольнения:2010
Количество просмотров:227
Полезность отзыва:
1 - 1 = 0 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
немає і ніколи не було і не буде
Отрицательные стороны
Зарплатня постійно затримується, яка становить від 600 гривень. Великі штрафи за все за що можливо придумати та надумати. На нас робочих постійно списуються продукти харчування. Постійно звинувачують в крадіжках. Відношення хазяїв скотське. Хазяїн бувший депутат Олег Б. #$%@&^* рідкісніша. Сплєтнік і брехун.
ОБ, ти вже сам забрехався.....Якщо ти вказуєш що звільнили тільки одну офіціантку, то ти що незнаєш її ім'я? Значить не одну всеж таки!!!! Бережи тебе Господь. Все зло раніше,або пізніше повертається тобі.
Все повна брехня. За вказаний час звільнено одного офіціанта яка крала їжу з тарілок, є навіть записи камер відеоспостереження Якщо ти така чесна то чому ти не підписуєшся своїм ім'ям? Напиши хто ти а я напишу за що тебе звільнили і нехай тотді люди розсудять хто з нас !@#$%^& я чи ти?
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Ресторан-музей Украинское село"