Отзыв о компании типография 50 копеек
Добавлен: 17:20 16.11.2015
Сфера деятельности:  Производство и поставка

Страна: Украина
Регионы работы: Киев, Александрия, Бахмач, Белая Церковь, Бердичев, Бердянск, Винница, Владимир-Волынский, Вознесенск, Джанкой, Днепродзержинск, Днепропетровск, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кировоград, Ковель, Коломыя, Конотоп, Коростень, Кременчуг, Кривой Рог, Луганск, Луцк, Львов, Мариуполь, Миргород, Мукачево, Николаев, Никополь, Новая Каховка, Нововолынск, Одесса, Полтава, Рени, Ровно, Рубежное, Севастополь, Симферополь, Смела, Стрый, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Червоноград, Черкассы, Чернигов, Черновцы
Рейтинг компании:

Всего отзывов: 752

Никнейм: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2015
Дата увольнения: 2015
Количество просмотров: 71
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Всего комментариев: 1
Положительные стороны

1 враження дуже позитивне . зручність для клієнта та особисто для мене зіграли великий +. Але на жаль налагодженість в роботі була тільки теоретичною !

Отрицательные стороны

1.Замовлення в більшості випадків приходять з не правильним тиражем, з некоректними розмірами , і тд. (загально лише ІПБ введено вірно) і то не завжди). Мені приходилось спочатку уточнювати в клієнта ,потім дивитись суму на сайті (клієнт зовсім не хоче цим займатись!!!! хоче що б зразу все конкретно прорахували і сказали точно скільки коштує і коли буде !! а ні то піде кудись інде ,а ти замовлення вже прийняв +2 години пройшло відмовитись від цього гемору дизайнер вже не може (до 2х годин рідко вдається щось конкретно зробити тому що люди чимось теж зайняті !!!!!! (от і витрачаєш більшу кількість часу на чужу роботу ніж на розробку макета)!!! Менеджерам починаєш казати а вони постійно зайняті ! 2.Люди як що ви дизайнер-фрілансер то мови про якесь відношення нема! відношеня ігноруюче !! не знаєш як подати в друк(бо замовлення не стандарт) задовбати потрібно всіх що б дізнатись що і як правильно зробити (і в більшості отримуєш відповідь: потрібні уточнення . хорошого дня . взагалі піпец )пояснюєш клієнту замовлення не правильно складене ось ном. менеджерів з корегуйте правильно замовлення ,вони 1-4 дні відписують йому всяку фігню типу ваше замовлення на прорахунку ітд. клієнт задовбує їх і мене ! Після здається і більше не дзвонить !(не входить в стандарт НЕ ДАВАЙТЕ ці замовлення фрілансеру людина котра бачить технологічний процес (працює на місці в поліграфії) краще, грамотніше зорієнтує клієнта!!!!!! 3.А дальше жестяк взагалі пропав значок 1с для прийому замовлень в загальний чат зайти неможливо, смс не приходять ... 4.після 2- тижднів неполадок в роботі (як вони це назвали!!!) доступу до корпоативної пошти немає+ зайти в 1с неможливо .... 5.Походу так тут звільняють людей:) Причом не знаєш за що КПД-95 .Я 5 в рейтингу фрілансерів. 6.звільнили всіх кого з фрілансерів я знала(одні працювали 6 місяців а інші взагалі тиждень) !! питання для чого? адже менеджери і так зайняті а тут їм ще і новим фрілансерам потрібно допомагати ввійти в роботу! В загальному налагодженість в роботі є лише в теорії,а на правді повна не професійність ігноруючого керівництва .Та не інфрмованісь працівників!!!!!! Мені досі ніхто не сказав чи я звільнена !! 7. Всі ці позитивні віідгуки -фейк.

Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании

Расскажите своим друзьям:

Комментарии к отзыву

Вы считаете, данный отзыв полезным и правдивым ?

# freid2015-07-11 01:32:00
Почитай внимательно предыдущие отзывы, там все написано. Это их принцип работы - сначала пообещать, а потом кинуть.