Никнейм: ОЛьга
Количество просмотров:283
Полезность отзыва:
0 - 2 = -2 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
Дуже милі коли від вас чьогось хочуть
Отрицательные стороны
Попереджаю! Ні в якому разі не влаштовуйтись туди працювати.
Це підприємство займається незаконною діяльністю в рамках закону)
Заробітну плату не сплачують-це факт.
Постачають товар у магазини на умовах реалізації товару, за реалізованний товар не платять, тобто роблять липові звіти з низькими продажами, перераховують копійки...а потім зовсім не платять.
Ще надодачу вони беруть у банках кредити на величезні сумми і банкротять підприємство, тим самим невиплячують гроші ні банкам, ні постачальникам, ні персоналу. До речі персонал наймають неофіційно, ставлять на план
ніякі експерти не хочуть визнавати, що і ПП «Пелікан Люкс» і ПП «Пелікан» і ПП «АГУ» збанкручені навмисно самими ж власниками, які понабирались кредитів, порозтринькували гроші та й вирішили їх не повертати а правдами-неправдами послатись та банкрутство своїх компаній. В результаті, за загальними підрахунками, у кишені фактичного власника цих фірм «осіло» близько 120 мільйонів гривень, які поділись невідомо куди.
До переліку підприємст хочу додати ще "Санте Люкс", "Візерунок", "Лардо трейд" .
є посилання на дуже цікаву статтю про це підприємство http://vmedia.com.ua/article/42072/
Все верно. Кидают всех. "Лардо Трейд", "Санта Люкс", "Визерунок"- сеть детских магазинов наз. "Пеликан". Ігор Іваненко та його багатодітна дружина Марини Іваненко шикарно живуть за чужой счет.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "ПП "Пеликан", "