Никнейм: Анонім
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2013 Стартовая зарплата$180 Текущая зарплата$120 Дата увольнения:2015
Количество просмотров:159
Полезность отзыва:
7 - 0 = +7 Всего комментариев: 7
Положительные стороны
Офіційна зарплата, обід плюс бонус печія
Отрицательные стороны
Нарешті звільнився з цього гадюшника!!! Вдихнув на повні груди... от тільки шкодую, що раніше цього не зробив.
Керівництво маркету ще ті дибіли які корчать з себе хрін зна що, а на справді нічого не варті, одна наглість, пиха і зверхність.
Живуть в соєму світі з нормальними заробітками, постійним шарінням і за***нням начальників (окрім деяких індивідуумів, які як не куми директора, то родичі, їхні відділи роблять план навіть в тому випадку якщо виконують його на -30% (нічого страшного, накинуть нестачу іншим відділам)), а ті в свою чергу за***ть працівників ніби вони за свою роботу отримують гідну оплату праці без штрафів, відпусток без збереження з/п, нормального нарахування всіх надбавок тощо. Привикли жити в совку і ніяк відвикнути не можуть. Перед приїздом офісу (окрема тема розмови), когось з герег (бігають за ними немов ті цуцики, що б часом не пішли куди не слід і не підійшов часом працівник з незручними запитаннями) чи регіонального (котрий замість того щоб зробити щось для колективу, простимулювати його працю, задає дибільні питання про місце маркету в рейтингу, рівень продажів і "мертвого" товару) заставляють все протерти і поправити ніби колись в армії траву фарбували перед приїздом генерала. Є також в маркеті окрема каста це охорона, яка ні за що не платить, не відповідає і тільки й робить що пише акти на працівників є на то причина чи немає (приносять акти без прізвище і просять вписати кого небудь). Окремо слід відзначити Рака О. Такої пихи і зверхності я ще ніде не зустрічав (моя тобі порада - попустися троха, а то хтось попустить), ходить наче цар всія охорони по маркету. Покупці виїжають з маркету на велосипеді, а вони тільки й дивляться як підловити продавця, ніби ми не втомлюємось на роботі і не робим помилок. Ще мають наглість казати в нашій присутності, цитую: "бляха, ще 4 години тупити". Думаю цим все сказано, вони туплять, ми пашемо і ще чим більше продаєш, тим більше шансів щось недодати чи передати, не так виписати і отримати штраф,
Короче кажучи, хто може, тікайте як найдалі з того гадюшника, роботу з таким самим окладом можна знайти, варто тільки пошукати.
Привет, я полностю поддерживаю отзыв,работала кассиром в Эпицентре,поняла одно, что работаю только одни жополизы,а нормальные не выдерживают этого концлагеря.
Повністю підтримую.Цікаво,а Паюку не соромно? Це ж через нього такий бардак. Працівники тікають,як від чуми. Ночами звільнений персонал не сниться?Сердечко не хапає?Навіщо такого безтолкового тримають?Слів до купи не вміє зтулити,а ще директором називається.Ганьба!Ганьба!Ганьба!!!!
Все написано чесно.Ще можу додати персонал керівництво ділить на «приближених» осіб ,просто кажучи сраколизів,перший сорт та другий сорт. Що цікаво почалось все з третім директором, перші два були адекватні.Повністю підтримую попередні відгуки по Паюка.
Все написано вірно.Я теж мала честь в тій багадєльні пахати.Зараз працюю у конкурентів,з/п.більша і зовсім не шкодую,що пішла.Хто ще працює в Епіцентрі,тікайте і не шкодуйте.Роботи є багато,просто є страх,який треба подолати,щоб піти.