Другие названия:БФ НЕБАЙДУЖІ СЕРДЦЯ, БФ НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ, МБФ ОЖИВИ МРІЮ, МБФ ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ РАЗОМ Сфера деятельности: Услуги: Государственная служба, общественные организации Сайт: nsfund.com.ua Эл. почта:info@nsfund.com.ua
Всего отзывов:2 Описание деятельности:
Код КВЕД 88.91 Денний догляд за дітьми (основний); Код КВЕД 88.99 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання, н. в. і. у.; Код КВЕД 94.12 Діяльність професійних громадських організацій; Код КВЕД 94.99 Діяльність інших громадських організацій, н. в. і. у.
Випробувана методика шахрайства знову в дії!?
Чи можливо нам, в сучасному українському суспільстві, яке переживає величезне потрясіння у вигляді визвольної війни, вирватись із «зачарованого кола» незгод? Коли гинуть наші воїни: сини, батьки, кохані, які захищають Батьківщину, в самому серці країни знову народилась ерзац-благодійницька організація, що прикриваючись благими цілями видурює гроші у довірливого українця. Фонд Світла Україна (клони: МБФ Допоможемо дітям разом, БФ Оживи мрію, БФ Небайдужі серця, БФ Небайдужі серДця) – організація, яка з перших кроків існування почала активно займати нішу псевдо благодійництва. Будьте пильні і не довіряйте шахраям! Якщо хочете допомогти людям, що потребують допомоги, то шукайте перевірені часом благодійницькі організації!
Що таке той новостворений фонд Світла Україна? Щойно утворився, а вже має потужну інформаційну базу приватних підприємств?! Вам ще не потелефонували ці аферисти? (клони: МБФ Допоможемо дітям разом, БФ Оживи мрію, БФ Небайдужі серця, БФ Небайдужі серДця) Не переймайтесь – у Вас ще все попереду!!! Вони вміють працювати із довірливим електоратом. Представники фонду, які телефонують до можливих «спонсорів» прекрасно усвідомлюють, що в теперішній напруженій соціально-політичній ситуації більшість українців прагне надати допомогу армії та добровольчим батальйонам. Будьте обережними і не станьте «спонсором» цих шахраїв! Хочете допомогти – особисто передайте допомогу тим, хто її потребує!
Знову за старе взялись організатори шахрайської організації Небайдужі серця, але тепер вони називають себе Фонд Світла Україна. (клони: МБФ Допоможемо дітям разом, БФ Оживи мрію, БФ Небайдужі серця, БФ Небайдужі серДця) Назва змінилась, але потворна сутність залишилась! У такий важкий час, коли існує безліч людей, які потребують допомоги (особливо сироти воїнів, які загинули в ході АТО на сході України) цей псевдо благодійницький фонд заробляє на доброті пересічних українців. Методи і форми видурювання грошей залишились такими ж – Вам телефонують та пропонують допомогти в організації допомоги армії. Ніяких гарантій, що перераховані Вами кошти будуть використані по призначенню у Вас немає. Попереджаємо, що, швидше за все, кошти осядуть у кишенях цих шахраїв!
Стара тема видурювання грошей під виглядом благодійництва знову у дії. Відтепер таким шахрайством займається нещодавно створений (05.05.2014) благодійний фонд "Небайдужі серДця" (код ЄДРПОУ 39202831). На вулиці Лютеранській у Києві, яка вказана у свідоцтві, фонду «Небайдужі серця» насправді не існує. Зауважимо цікавий факт – навмисну помилку у найменуванні псевдо-фонду: замість слова "Серця" – "СерДця". Цим суржиком фонд намагається ввести нас в оману. Разом з цим, телефонуючи до громадян, працівники Фонду Небайдужі серця полюбляють представлятися представниками держструктур. На сайті фонду фейкові звіти та постановочні відео. Телефони нібито командирів батальйонів («Луганськ-1» та «Торнадо»), зазначені у паперах фонду, насправді належать представникам цієї кримінальної структури. Печатки та штампи друкуються у Фотошопі. Всі позитивні та схвальні відгуки про роботу цих псевдо благодійників пишуться самими ж псевдо благодійниками. Зарплата операторів, які працюють неофіційно, - згідно сайтів про роботу від 4000 грн. плюс 10 відсотків від видуреної суми, все решта - керівникам. Волонтерів у фонді немає, а навіщо – є рахунок, телефон та апетити керівників. А ще часто змінюється місце розташування офісних приміщень цієї горезвісної організації. Насправді БФ Небайдужі серця нікому не допомагає, а є клоном МБФ Оживи мрію та МБФ "Допоможемо дітям разом", які відомі зароблянням грошей на ніби то допомозі глухим діткам. Будьте обережні!
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЙ ФОНД НЕРАВНОДУШНЫЕ СЕРДЦА"