Підтримую Олексія в УНТ все добре! Хто працює добре того цінують на любій роботі.
На сайті "
о работе" треба свої послуги рекламувати.
Презентаційний фільм в телевізійному форматі MPEG-4, якості Full HD 1920x1080 хронометраж від 2-х до 60 хв.
Фільм (ролик) на профільну тему з використанням наданих фото та відео матеріалів, що презентує основну концепцію Вашого бізнесу, як найпотужніший інструмент просування бренду компанії або послуги на ринку .
Презентаційний фільм – це фактично «візитівка» фірми, в якій зазвичай описуються основи діяльності компанії: історія, цілі, завдання та перспективи розвитку.
Ролик допоможе Вам досягти основної мети – ефективно донести до цільової аудиторії важливу інформацію та вкаже на конкретний продукт або послугу. Матеріалами для створення фільму стануть надані Вами фото- та відеоматеріали, а також відео, що буде зняте нашими спеціалістами.
За допомогою презентаційного, іміджевого, корпоративного відео Ви зможете:
• Презентувати свою компанію, продукцію, послуги.
• Заявити про нові бізнес-проекти та озвучити новини вашої компанії.
• Показати свою перевагу над конкурентами.
• Підкреслити індивідуальність, зміцнити авторитет та репутацію.
• Донести матеріал саме до Вашої цільової аудиторії.
• Зробити чіткий та зрозумілий глядачеві заклик до дії.
• Знайти бізнес-зв’язки та цільову аудиторію потенційних споживачів.
• Вивести бізнес на новий рівень – за межі Вашого регіону.
• Завоювати позитивний імідж для свого бізнесу.
• Збільшити прибуток за рахунок демонстрації відеороликів, що відмінно працюють як в інтернеті, так і на телебаченні.
Зйомка може проходити у Вашому офісі, підприємстві в форматі інтерв’ю з керівником, або представником компанії.
Презентаційний фільм зараз є не розкішшю, а необхідністю, адже саме він дозволяє Вам візуалізувати ваші товари, послуги, громадську позицію, донести до суспільства важливу інформацію та досягти своїх цілей.
Вартість створення презентаційного фільму - від 10000 гривень.