Никнейм: Аноним
Количество просмотров:1597
Полезность отзыва:
6 - 1 = +5 Всего комментариев: 7
Положительные стороны
Як на магазини секонд хенд нормальний ремонт мангазину і запах. Велика мережа по всій Україні. Доступ до секонд хенду у перший день привозу)))
Отрицательные стороны
Нікому, навіть ворогу, не бажаю працювати у даній компанії. Обман, сволочізм, культури "0", ставлення до працівників, як до третього сорту. Окрім того не людські умови праці. Обіцяють на співбесіді і оплату і карєру, а з того всього один ноль виходить. Домовленість по оплаті одна, а виплата значно менша, при чому тому що так компанія захотіла, а не тому, що дійсно так справедливо. А карєрою там не пахне. Кервівники які такм сидять ніби корні пустили, тому ніякого розвитку там не світить. Компанія, яка просто всіх використовує, виживає з вас останнє, плює в душу і викидає.
В кожному місті Єврошоп - то окремий магазин, де все залежить від конкретного місцевого начальства. В Чернівцях, наприклад, все добре. У Львові ж чи Франківську - навпаки.
Працювати дійсно важко через вкрай напружений графік та відсутність кар"єрного зросту. Але платять, наскільки знаю, достатньо і сповна по домовленостям.
Крім того, це найпрезентабельніша торгова марка серед конкурентів - стоків чи секондів. Всередині та зовні, (окрім Львову), магазини на достойному рівні.
я пропрацювала в мережі майже 4 роки . Так робочий клімат створений керівництвом вкрай напружений.Мене звільнили без конкретних причин.Але саме обідно - при звільнені ненарахували ні гарантованих відпускних ні мінімальної компенсації за вислугу років.Шкода що така солідна компанія .а вчинила по-свиньськи .Жаль витраченого часу і нервів
Відносно даної інформації - 100% згідний! Компанія, яка ніби керується світовими провідними фірмами, відносно менеджменту та роботодавства - але насправді все не краще ніж на фермі у радгоспі у скрутні часи. Відношення до працівників просто вкрай неприйнятне. Відносно роботи з клієнтами - думаю, що правда.. Але це не питання керівництва, а питання персоналу. Слово про керівництво Єврошоп - це не кваліфіковані люди, як мінімум. Прикриваються доброю обізнаністю західного світу торгівлі і працевлаштування, а насправді все дуже далеко від голосливих промов. Не раджу працювати і цьому магазині. Єдине що ви зможете набути від роботи в даній мережі - щоденний негатив, втрачений час, і багато недобрих слів у адрес керівництва. Це найменше що я можу сказати про цей магазин.
дуже дивні відгуки, хоча все може бути.
я навпаки здивована які привітні консультанти в данних філіях Львова.
хоча, можливо, поки не нарвалась на грубість.
побувавши сьогодні 5 вересня 2014р, в магазині Єврошоп, що на Галицькій м.Івано-Франківська, можу точно сказати, що більше туди не піду, дуже хамське відношення до покупців, прошу звернути увагу на працівницю Христину, і чому на бейжиках ваших працівників не вказана фамілія?Тому вони і хамлять.
Компанія, яка має багато "понтів", але ці понти нічим не підтверджуються, лопає, як булька, коли починаєте з ними працювати. І весь той внутрішній бруд починаєте бачити без красивої обгортки.
Компанія так чинить не лише з своїми працівниками але й з партнерами. Нікому не раджу співпрацювати з такою ненадійною та злодійною компанією. А працювати в Єврошопі з Єврошопом навіть стидно.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Єврошоп, Обнова, Гардероб, Скриня"