Другие названия:ПП "Фабрика меблів "Нова" Сфера деятельности: Производство и поставка: Лесная промышленность (древесина, мебель и пр.) Сайт: nova.ua Эл. почта:info@nova.com.ua
Страна:Украина
Регионы работы:Киев, Тернополь, Токмак
Телефоны:(80352)433808
Рейтинг компании:
Всего отзывов:22 Описание деятельности:
Виробництво та продаж меблів.
Никнейм: Аноним
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Январь 2007 Дата увольнения:Сентябрь 2008
Количество просмотров:1585
Полезность отзыва:
5 - 0 = +5 Всего комментариев: 5
Положительные стороны
Зарплата 1500-2000 грн. для Тернополя є велика.
Колектив дружній, толковий.
Отрицательные стороны
1) Заходити в цехи і офіс з приладами оснащеними фото- та відеокамерами (в т.ч. на мобілках) категорично заборонено. Періодично проводяться провірки-обшуки, якщо находять мобілу з фотіком то провіряють і колись віддають. Штраф приблизно 150 грн. Свій КПК, ноутбук, диски, флешки, пльонку до фотоапарата і подібно шпійонські штуки краще лишати дома.
2) Про офісний ксерокс краще забути. Над ним висить камера і інструкція хто і як ним може користуватися (показав в камеру -- зробив копію). Штраф приблизно 1000 грн.
3) Бюрократія. Без потрібної бумаги з підписами і печатками краще нічого не робити, можна наробити проблем на пустому місці для вісх, хто до того був причепний. Регуляроно пишуться нові накази, які ніякої користі для роботи не дають а тільки забирають час.
4) Запізнення, лікарняні, відпустки викликають в начальства велике розчарування. Запізнюватись через день на 5 хв. не вдавалось нікому. Іменини-хрестини-дачі можуть в любий час відмінитись в звязку з виробничою необхідністю.
5) З/п традиційно сіра, виплпта 20-40-... числа наступних місяців.
6) Влаштувавшись робочим в сезон є можливість потаскати плиту в нічну зміну кожен день.
Про плиту хочу добавити. Попав на упаковку та складання на палети, витримав 5 днів, потрібно 12 годин кожен день таскати плиту!!! Я коли приходив до дому в мене руки трусились.
Якщо Ви хочете записатися добровільно в рабство-Вам сюди на ПП "Фабрика меблів "Нова". Нова-завжди щось нове, таке як астрономічні штрафи та необгрунтовані стягнення за порушення неіснуючих наказів. До послуг входить заборгованість по з/п 6-7 міс, неадекватне керівництво "караючо-ревізійного відділу", та адмін відпустки замість лікарняних заднім числом. Але в цьому дивному підприємстві є плюси-безвідсотковий кредит (який будете ще довго-довго і помітно відчувати на своїй з/п, знижки аж 10% на продукцію, та столова (насправді готують смачно). Ласкаво просимо на фабрику химер "Нова"!
Маю вкрай негативне враження про роботу "Нової". Замовив кухонну стінку "Лола" 25 серпня поточного року. Термін поставки вказаний 25 вересня, однак сьогоді уже 15 жовтня, а стінки ще не привезли. Шарашкіна контора. Це моя оцінка "Нової"
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Фабрика меблів "Нова""