Никнейм: оператор
Количество просмотров:69
Полезность отзыва:
2 - 1 = +1 Всего комментариев: 3
Положительные стороны
+колектив дружній, багато навчився, маю перспективу і щоб там не було - люблю цю роботу!
+абоненти укртелекому по зрівнянню з абонентами іших компаній (з досвіду) - в більшості адекватні і вічливі люди, а якщо знати що випадає на їхню долю - ще й дуже терплячі, іноді терплять по 6 місяців перш ніж зателефонувати на 0-800... та сказати вибачте що турбую, але мені тк інтернет потрібен, будь-ласочка хоч щось зробіть
Отрицательные стороны
- загалом як у деяких попередніх відгуках вказувалось робота у контакт-центрі - це рабська праця.
-Якщо ти контрактник - не маєш жодних прав, тіко одні обов'язки.
Твою роботу оцінюють жорстко (загалом це добре, наприклад позбавляєшся слів-паразитів) і іноді різні люди оцінюють ті самі дії цілком протилежно, мізки киплять!
- води немає, папір туалетний потрібен свій, столову заміняє маленька кухня з мікрохвильовкою та електрочайником
за все остальные компании сказать не могу, но мат в свою сторону слышу оооочень редко.
по сравнению с другой компанией в которой работала оператором, это небо и земля
тут данный отзыв был написан саркастически, абоны в основном конечно не адекватны, поскольку они звонят в состоянии психологического срыва (услуга то не работает!)
"абоненти укртелекому по зрівнянню з абонентами іших компаній (з досвіду) - в більшості адекватні і вічливі люди" - ржунимагу. Видимо телеком отбирает себе таких отличных абонентов по особой методике. Остальной народ жлобье и неадекват.
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Укртелеком"