Отзыв о компании PRO CONTACTIVE
Регионы работы: Киев
Телефоны: +38-097-808-05-70
Рейтинг компании:

Всего отзывов: 16
Описание деятельности:  IT-компанія ProContactive є провідним постачальником рішень у галузі інформаційних технологій. Ми надаємо повний спектр послуг у галузі інформаційних технологій, включаючи CRM-системи, телефонію, billing системи та інше, щоб допомогти вашому бізнесу досягти своїх цілей. Ми працюємо з компаніями всіх розмірів і ми завжди готові знайти рішення, яке підходить саме вам. Ми розуміємо, що кожен бізнес є унікальним, і ми можемо запропонувати вам саме те, що вам потрібно. Ми будемо працювати з вами на кожному етапі проекту, щоб переконатися, що ви отримуєте саме те, що хочете.

Никнейм: А**а (работал(-а) в компании на момент написания отзыва)
Дата начала работы: Июнь 2024
Количество просмотров: 4

Положительные стороны

Мені було приємно пройти інтерв’ю з рекрутером Іриною з компанії Pro Contactive, спілкувався з нею протягом години півтори якщо не більше. Це було саме довге інтерв'ю в моєму житті. Загалом, це було найкраще інтерв’ю з HR, яке я коли-небудь проходив. Інтерв’ю пройшло на одному подиху, я був дуже радий, хоча не пройшов на технічне інтерв’ю через недостатність досвіду. Було дуже приємно спілкуватися. Особливо хочеться відзначити якість зворотного зв’язку. Багато компаній надають шаблонні відповіді, але тут дійсно постаралися. Отримав розгорнутий, щирий фідбек, який допоміг мені краще зрозуміти свої сильні сторони та напрямки для розвитку. Це свідчить про високий рівень професіоналізму та увагу до кандидатів. Бажаю успіху компанії та сподіваюся на можливість співпраці в майбутньому!

Отрицательные стороны

Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании

Расскажите своим друзьям:

Комментарии к отзыву отсутствуют

Вы считаете, данный отзыв полезным и правдивым ?