Другие названия:HR IT-COMPANY Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг Сайт: hr-itcompany.com.ua Эл. почта:info@hr-itcompany.com.ua
Страна:Украина
Регионы работы:Киев
Телефоны:+380967379849
Наша компанія ставить клієнта на перше місце. Ми діємо швидко та спритно, і завжди пропонуємо безпрограшний варіант.
Ми допомагаємо організаціям забезпечити узгодженість, розкрити справжній потенціал своєї команди та досягти бізнес-цілей швидше, ніж ви коли-небудь думали. Наша мета – позитивний досвід співпраці: для клієнтів, претендентів та для нас самих.
Никнейм: С***н
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2023 Дата увольнения:2023
Хотів би залишити відгук про співпрацю з агентством HR IT-company і рекрутером Надією. У січні я почав шукати роботу, розглядав пропозицію від клієнта компанії. Швидко призначалися співбесіди, передавався зворотний зв'язок, рекрутер підтримувала контакт зі мною на кожному з етапів. Пізніше я прийняв отриманий оффер)
Я працюю в Space.Code вже кілька місяців і дуже задоволений цим місцем. Готовий рекомендувати рекрутерів агентства як професіоналів своєї справи і хотів би сказати окреме дякую Надії!
Немає
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "HR IT-COMPANY"