Другие названия:GREANPRO - Професійна Рекрутингова Агенція Сфера деятельности: Услуги: Кадровые агентства, рекрутинг Сайт: greanpro.com Эл. почта:support@greanpro.com
Страна:Украина
Регионы работы:Киев
нет данных
Рейтинг компании:
Всего отзывов:3 Описание деятельности:
GREANPRO - професійна рекрутингова агенція. Ми допоможемо підібрати роботу вашої мрії та підберемо кандидатів на будь-які вакансії.
У нас є своя база компаній, які надають роботу людям як з досвідом, так і без. Враховуючи усі ваші побажання стосовно роботи ми підбираємо для вас ідеальний варінт, готуємо до співбесіди і даємо вам можливість повернути своє життя на 180°!
Також ми допомагаємо компаніям зібрати команду-мрії і робимо це швидко та якісно!
Ми радіємо коли допомагаємо потрібним людям знайти один одного і з цього виходить щось нове та унікальне!
Никнейм: А***с
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2023 Дата увольнения:2023
Количество просмотров:17
Положительные стороны
Якщо я буду шукати роботу знову то спочатку піду до Діани та цієї компанії. В мене якесь відчуття легкості та довіри залишилось після спілкування та роботи з ними. Питань було менше ніж я отримував випереджувальні відповіді. Дякую за вашу справу, якби всі так працювали як ваша команда. До речі компанія в якій я працюю теж неймовірно довольна послугами цього рекрутингового агентства.
Отрицательные стороны
не виявив
Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании
Расскажите своим друзьям:
Комментарии к отзыву отсутствуют
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "GREANPRO "