Другие названия:БудМода Сфера деятельности: Производство и поставка: Металлургия Сайт: budmoda.com.ua Эл. почта:budmoda.spec.if@gmail.com
Страна:Украина
Регионы работы:Ивано-Франковск
Телефоны:(068) 155 54 14
Рейтинг компании:
Всего отзывов:1 Описание деятельности:
Компанія Буд Мода пропонує високоякісні вироби з металу, гартованого скла та нержавійки. Наш асортимент включає в себе перила, ворота, паркани, скляні двері, дашки, а також автобусні зупинки.
Ми пропонуємо широкий вибір стилів та дизайнів, що задовольнять навіть найвимогливіших клієнтів. Наші вироби виготовляються з використанням найсучасніших технологій та матеріалів, що забезпечує їх довговічність та надійність.
Никнейм: Зварювальник
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:Май 2022 Стартовая зарплата$300 Текущая зарплата$500 Дата увольнения:Октябрь 2022
Количество просмотров:11
Положительные стороны
Дуже сподобалось працювати в цій компанії, платили непогані гроші, як на наш неспокійний час, проте я отримував задоволення від своєї роботи. Вважаю, що це дуже важливо, коли людина кайфує від своєї роботи та може забезпечувати собі і своїй родині гідний рівень життя.
Крім того, сподобався колектив і директор фірми. Видно, що компанія створює сприятливі умови для роботи та дбає про своїх співробітників. Це є ключовим фактором у забезпеченні успішності та стабільності компанії.
На жаль, по сімейним обставинам довелося перебратися в інше місто. Тому бажаю подальшого розвитку Буд Моді!
Отрицательные стороны
Не помітив
Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании
Расскажите своим друзьям:
Комментарии к отзыву отсутствуют
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "БудМода"