Никнейм: Аноним
(работал(-а) в компании и знает её изнутри) Дата начала работы:2018 Дата увольнения:2020
Количество просмотров:140
Полезность отзыва:
0 - 2 = -2 Всего комментариев: 2
Положительные стороны
таких немає
Отрицательные стороны
Звідки такий бал ? Всі позитивні відгуки написані працівниками який заставили це написати !!!!
Негативних сторін дуже багато, постараюсь розповісти про все що дізналась за кілька місяців що працювала в цій канторі...
1.Почну з того що директора магазинів і генеральний директор турецької національності. Половина з них хороші люди, але інша половина рідкісні мудаки які не рівняються з думкою інших, буває що домагаються до дівчат та вихвалаяються своєю ЗП яка перевалює за 1000 уо. До окремої касти можна віднести Онура (ген директор) і його підстилку - Марту (дружину), таких тупих людей ще не зустрічала. З слів людей які на праму працювали з ними :" Часто не підбирають слів до працівників, можуть обізвати і послати, рідкісні жлоби і обманщики"...і як їм тільки вдається вести бізнес?
2.Умови праці не відрізняються від умов інших магазинів в торгових центрах, але от про ЗП можна багато розказати...почнем з того що все залежить від продажу, більше продажу - більший заробіток. І вроді все добре звучить, так як асортимент дорогий , але насправді все не так: ніхрена не продається, речі дорогі але не якісні, націнка на товар буває 500%. Крім цього існує такзваний "контроль" - хлопці які сидять і постійно переглядають на відео чи все ми правильно робимо, не сказала або неправильно сказала про продажу для прослушки - штраф, запізнилася - штраф, вийшла з магазину кілька раз- штраф, попила кави або чаю в залі щоб зігрітись - штраф, не закрив двері в підсобку - штраф, помінялась в графіку і не повідомила в офіс швидше ніж за 2 дні - штраф...додаємо до цього постійне не виконання плану і маємо ЗП в кращому випадку 7-8 тисяч і це за робочі вихідні, за роботу до 22 години і постійні зайоби які прилітають з офісу !
Крім цього потрібно бути завжди готовою що сьогодні перекинуть в інший магазин,бо десь не хватає продавця, а їх завжди не хватає !
3. Коротко для тих хто думає що це все стосується лише магазині....насправді в їхньому офісі ситуація не краща. Тісно спілкувалась з деякими працівниками офісу і скажу що там текучка постійна, генеральні вважають усіх рабами, вважають що усі зобовязані їх шанувати і цінувати за ті 9-11 тисяч, не рівняються з іншими, обманюють в виплатах, мати і приниження - звичайна справа для них. Якщо щось скажеш і не повториш кілька разів - означає не сказав,а значить і винен !
Уже всього і не згадаю що розказували, але якщо ви наважитесь іти туди працювати, будьте готові до всього !
Actors - рідкісна кантора в яку не порадить іти працювати жоден з колишній а може і теперишніх працівників !!!!
P.S Якщо товар коштував 10000 грн, торгуйтесь до 4000 грн, якщо не скинуть плюньте ы не повертайтесь )
Доброго дня!, мене звати Пурикіна Галина Степанівна, працюю у компанії ACTORS більше 15 років, починала з адміністратора залу, сьогодні Директор Центрального Офісу Компанії.
Нам, дуже прикро, що при співпраці з нами залишилися певні обставини, які до кінця не з‘ясовані та залишилися незрозумілим, і як наслідок виникли негативні враження про нас.
Пріоритетом для Нас є Озвучення на Першій Співбесіді Всіх умов праці та Дотримання їх, того ж Ми Очікуємо і Від Наших Працівників. Виплата заробітньої плати Є Обов’язковим Принципом Компанії - , так у період локдауну були затримки виплати працівникам до 2-3 місяців, не у всіх салонах, проте Все Всім Виплачено!
Також, хочу частково зазначити :
1. Регіональний Директор Західної України Катерина - 5 років у Компанії, розпочинала з Директора Салону
2. Регіональний Директор Сходу Ірина - 3 роки у компанії розпочинала з Директора салону
3. Директор Офісу - 5 років, Олег
4. Директор Центрального Офісу -18 років у компанії Галина, розпочинала з Адміністратора
5. Директори Салонів Суми Анастасія (5 років, розпочинала з Стиліста, далі Адміністратор та Директор Салону); Львів Форум Вікторія (3 роки), Львів Гарден Ірина (5 років) ...
6. Наші Стилісти - через півроку-рік співпраці або йдуть на підвищення або ми прощаємось, це Наша Політика, яку озвучуємо на Першій Співбесіді!
Також Ви зазначили, що оформились у 2018; звільнились у 2020 - тобто пропрацювали 2 роки... Що не можна назвати великою плинностю персоналу...
Для нас Важлива думка кожного Нашого Співробітника, тому з нетерпінням чекаю Вашого Прізвища Імя та опис ситуації на directoroffice.actors@gmail.com для швидкого спільного вирішення питання. Дякуємо за Співпрацю, працюємо щоб стати Кращими Щодня!
Для нас Важлива думка кожного Нашого Співробітника, тому з нетерпінням чекаю Вашого Прізвища Ім‘я та опис ситуації на directoroffice.actors@gmail.com для швидкого спільного вирішення питання.
Дякуємо за Співпрацю, працюємо щоб стати Кращими Щодня!
Подписка
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новости компании "Actors"
Також, хочу частково зазначити :
3. Директор Офісу - 5 років, Олег