Отзыв о компании тигрес

Регионы работы: Луцк
Рейтинг компании:

Всего отзывов: 1
Описание деятельности:  производство игрушек

Никнейм: Аноним (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования:
Количество просмотров: 25

Положительные стороны

безкоштовний доїзд

Отрицательные стороны

Тим хто шукає реальну роботу (складальник іграшок на Тигрес) перед новим роком, прошу краще надцять раз подумати, чим вирішити піти на стажування. Мені потрібна була робота, і не на один день…і навіть, я згідна була залишатись до 21 та виходити в суботу (бо передноворічний сезон і зміни повинні залишатись), але простажувавшись 3 дні, мені сказала бригадир, що вагається… Ну так, реально, а для чого їм брати на роботу працівників, якщо в них на стажування «табунами» ходять (кожен день по 5 чоловік, при тому, що лише це в нашу бригаду, а є ще одна) та виконують массу роботи?! Якщо хтось скаже — значить працювала погано, то помиляється. Я працювала на рівні всіх, де в чому скоріше, де в чому повільніше (до деяких процесів треба приловчитись). Але це є стажування. Зі мною були на стажуванні хлопаки, то одному, балакучому, який навіть на стажуванні примудрився не бути пів дня, і не збирався залишатись та виходити в суботу, просто сподобався бригадирші — вона сказала, щоб оформлявся. А мені було сказано «незнааааааю, в мен багато стажееерів, а ще студенти є….я передзвоню». Тому ще раз кажу — подумайте для початку! Не витрачайте дарма свої власні 3 дні на безкоштовний труд в користь даній компанії.
П.С. До речі, оголошення ще вісить... а я стажування проходила 2тижні тому. Невже не знайшлось спеціалістів чи всі такі непрацездатні? (сарказм)

Оценки компании
Коллектив и корпоративная культура
Начальство и его уважение к сотрудникам
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании

Расскажите своим друзьям:

Комментарии к отзыву отсутствуют

Вы считаете, данный отзыв полезным и правдивым ?